ще има ли промяна при кандидатстване през 2007/2008 година

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

THE_PARASITE
Легендарен флуудър

Мнение от THE_PARASITE »

Предполагам,че няма да има кой знае какви промени,но ако все пак има такива те няма да са драстични !
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Нарочно назначена учена комисия не е предложила промени в структурата на КС изпита по история, но може да има промени в материала, както бе и тази година. Тва - от "кухнята" :wink:
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

АМииииии март, април.......:) Различно:)

Ама почвай да разпитваш още от сега :)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Joker написа::lol: Нарочно назначена учена комисия не е предложила промени в структурата на КС изпита по история, но може да има промени в материала, както бе и тази година. Тва - от "кухнята" :wink:
Да, същия матр'иал като тоя дето щяло да има мааалко по-малко двойки на историята от миналата година, а се оказаха цели 12%? :lol:
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Мен много ме интересува дали с отпадането на задължителната военна служба ще може вече всички мъже да учим задочно. Някой нещо да е чул?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Ще може да
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Nikince написа:АМииииии март, април.......:) Различно:)

Ама почвай да разпитваш още от сега :)
Хах някъде там...:)
Who ever said I needed you! Lied!
kravhimikat
В началото бе словото

Мнение от kravhimikat »

Stark написа:Ще може да
Доколко си сигурен? Не че ми е много важно отсега да разбера, но не бих отказал да запиша второ висше задочно паралелно с редовното.
Аватар
greeny
Пишете, о, братя

Re: ПРОМЯНА ПРИ КАНДИДАТСТВАНЕ 2007/2008 ГОДИНА

Мнение от greeny »

zoxoxo написа:Аз се интересувам Яворе точно от правото. И как ще се влиза право в УНСС догодина. Впрочем аз ще кандидатствам чак след две години, но нали все пак отсега ще трябва да се подготвя.
и според мен добре правиш, че от сега искаш да се подготвяш. аз ходих на уроци по литература в 11 клас и на история в 12ти. така много по-добре разграничаваш материала, а не да се чудиш в една седмица дали да си научиш темата за Аспарух или да четеш и интерпретираш Ботев. Всичките ми познати, които учиха и 2те в една година трудничко издържаха, а на мен си ми беше екстра :)

а относно изпитите - още никой не може да каже дали ще има промяна и каква ще е тя. има само слухове. ще се разбере със сигурност април-май 2007 :) все пак, както каза колегата - това е България и СУ :)
не искам състрадание от хората!
аз имам всичко: моя е смъртта.
и аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец. :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”