Бал-ът ми за Право си е 770, но за стипендия е 825 (имам 75т. на изпита). При това положение шансовете ми за стипендия са си розови
Относно НБУ....
Модератор: Boromir
- явор
- Летописец Виртуоз
А на мен ми казаха, че 30те частични стипендии се давали на тези, които са следващи по оценки, а не са разпределени по специалности, както пиша на сайта.
Бал-ът ми за Право си е 770, но за стипендия е 825 (имам 75т. на изпита). При това положение шансовете ми за стипендия са си розови
За всички мераклии за стипендии - стискайте палци да ме приемат в СУ

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
нбу
Е, да но трябва да платиш таксата, за да участваш в седващи класирания 
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- DeeeDeee
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: нбу
Сериозно!?gali написа:Е, да но трябва да платиш таксата, за да участваш в седващи класирания
Каква такса?
Нали говориш за това да отидеш от 1 на 2 класиране...после на 3то...
нбу
DeeeDeee: Мммддаааа...
Плащаш си таксата за семестъра иначе не участваш повече...
Т.е. тук основното е не оригинала на дипломата, а таксата
Плащаш си таксата за семестъра иначе не участваш повече...
Т.е. тук основното е не оригинала на дипломата, а таксата
- DeeeDeee
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ааа, това ясно. Ако ти харесва специалността - плащаш и по този начин запазваш място. После участваш и за други, нали така?
А ако не ми харесва специалността и не искам да ми пазят мястото, а направо искам да пълзя нагоре по класацията на 2 класиране (не дай боже на 3то), не правя нищо, нали?
Ох, нещо почнах да се обърквам...
А ако не ми харесва специалността и не искам да ми пазят мястото, а направо искам да пълзя нагоре по класацията на 2 класиране (не дай боже на 3то), не правя нищо, нали?
- ~ Sarcana ~
- От дъжд на вятър
- *Smuginka*
- В началото бе словото
:)
Аз кандидатствах и съответно съм приета "Визуални Изкуства"-"Кино и ТВ". За стипендията нищо не мога да ти кажа, но тази година, до колкото знам, за "Графичен Дизайн" само са представяли портфолио. Ние пък писахме киноразказ. 
- TheSnake
- В началото бе словото
DeeeDeee написа:Ааа, това ясно. Ако ти харесва специалността - плащаш и по този начин запазваш място. После участваш и за други, нали така?
пак плащаш и се катериш нагоре.......
Умен е този ,който греши.Глупав е този,който повтаря грешките си!