време за журналистика-устен..помагайте добри хора
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
-
marasiemara
- В началото бе словото
- TeDuS
- В началото бе словото
Хора аз съм супер разочарована..егати и гадната комисия (говоря за номер 8 - на същия етаж по коридора и вляво)!!! Тия направо ме подложиха на кръстосан разпит....направо ужас - тръгваш да кажеш нещо с идеята да се измъкнеш от ситуация....а те режал ли режат...аз също бях сред последните 30-тина човека и се скапах от чакане и то за няма нищо!!!!!!! Повече от бясна съм!!!!!! Егати и отношението и всичкото!!!!!!!!!!!!!!! :diabloanifire: От мене днес само огън и жупел струй!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
marasiemara
- В началото бе словото
- Ef
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ууу мойта комисия беше мнг як- 3 жени, от които едната ба пълничка..ама тя взе, е си излезе...мнг добре ме предразположиха, обстановката беше наистина мнг спокойна и приятна. направеих грешки, имах пропуски, но мисля, че всичко мина добре, ще видим. оставих добро впечатление- според мен поне
))
Изтеглиха ме сравнително рано, за което съм адски доволна, изпитът ми протече не повече от... 7=10 минути, примерно.. но си поговорихме и за неща иззвън изпита, въобще
)
Пичовееееееееееееее, стискам палци на всички ( в това "пичове" включвам женско и мъжко) ;щщщ
аре до 2 дни ще видим какво , аджаба, ще се случи
))
Изтеглиха ме сравнително рано, за което съм адски доволна, изпитът ми протече не повече от... 7=10 минути, примерно.. но си поговорихме и за неща иззвън изпита, въобще
Пичовееееееееееееее, стискам палци на всички ( в това "пичове" включвам женско и мъжко) ;щщщ
аре до 2 дни ще видим какво , аджаба, ще се случи
"Лудите, лудите, те да са живи!"