Социология

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Ти нещо си се олял с тоя пост. Принципно в сайта на Философския факултет има достатъчно инфо http://forum.uni-sofia.bg/filo
Аватар
Alma
В началото бе словото

Мнение от Alma »

Ами аз съм с 5.50 по история и бал 28.25 за Социология на 4то място, но реално няма да ме приемат МО,Европеистика и Психология с оценкагта ми по испански така че май ще сме заедно на Есен 4ти етаж на 4ти киломитър :D Тва реално си ми беше първо желание така че съм страшно щастлива!! 8)
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

Аз съм писала социологията на 4-то място, но тъй като за първите три нямам шанс с бал 27.60, много се надявам да сме колеги наесен :) А иначе си мисля, че е страхотна специалност, стабилна основа, за да продължиш магистратура маркетинг например ;) Успех на всички и дано имаме повод да си спретнем едно социоложко парти след първо класиране :king:
If you're going through hell, keep going.
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

:D Да, това наистина си е повод за празнуваме. Може дори да се разберем (след първо класиране) да отидем и да се запишем заедно. И респективно на кафе след това, като бъдещи колеги :P . Записването във ФФ става в ректората по принцип.

Дано има желаещи :D !
Аватар
Alma
В началото бе словото

Мнение от Alma »

Екстра , а дано!! Миналата година имах удоволствието да присъствам на една лекция по Социална работа на първи курс Социология! Очаровах се от Хората, от атмосферата и най накрая реших какво искам и ето ме сега ще трябва да си правя тату ,че така си обещах ако ме приемат :lol: :twisted: Гарантирам ви има много перспективи със Социологията!Айди колегиииии :P
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

ето ме сега ще трябва да си правя тату

Аз тоя път ще пропусна, че сигурно само за това не съм си правил :D
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

feky написа::D Да, това наистина си е повод за празнуваме. Може дори да се разберем (след първо класиране) да отидем и да се запишем заедно. И респективно на кафе след това, като бъдещи колеги :P . Записването във ФФ става в ректората по принцип.

Дано има желаещи :D !
Поне трима ще се съберем със сигурност, а това, всеки знае, е по-добре от двама :lol: А какво разправяш за татуировките ;)
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

:) ох, за тия тату, имаше един период, дето си прав доста често. Добре, че се спраях на 4'тата :D . Също добре, че съм ги правил така че да не се виждат.

Иначе за записването чакаме още желаещи.При всяко положение в понеделник се разбираме нещо и отиваме на следващия ден. Тъкмо ако се появи някой, който трудно се ориентира, ще му помогнем.
Аватар
Alma
В началото бе словото

Мнение от Alma »

А пък аз за татуировките в един така леко по-еуфоричен и не толкова трезвен момент заявих че ще си направа тату на едно не видно от всекиге местенце :oops: ако ме приемат социология.....ама нещо се опитвам да се отметна вече :lol:
A Calista и feky вие с какво сте кандидатсвали?? а за кафенцето задължително все пак ни чакат 4 години заедно :wink:
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

Аз кандидатствах с история. Очаквах да се падне нещо от Ново Време, обаче Създаване и укрепване става :), Добре че не се паднаха пак Църковните - тях не ги бях погледнал. Като цяло тия изпити са голямо тото, но това е съвсем друга тема :)

Каквито са малки потоците по социология няма начин след 4 години да не станем всичките като дупе и гащи :D
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

А пък аз съм с английски :) Ще остана безмълвна що се отнася до изпита, има една темичка за това как той бил всъщност публична изява на световната конспирация и подъл заговор срещу бедните студенти :twisted: А иначе по повод аватара на feky, тъкмо се връщам от една наскоро открита кръчма в Пловдив, наречена не как да е, а Руский Трактир :lol:
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Calista написа: кръчма в Пловдив

Ммм,що не каза и аз да дойда,макар че след вчера знаеш ли,че май настинах :lol: :lol: :lol:
Toto-I will remember
Аватар
*Smuginka*
В началото бе словото

:)

Мнение от *Smuginka* »

А кой ще ми каже как наистина се вижда след тези заветни 4 години "Социология"? И нека оставим настрана теоретично много симпатичните оферти, които всеки си представя...Какво смятате да правите след това? А може би вече имате съвсем конкретни планове?... :wink:
Аватар
Calista
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Calista »

Ice_Spirit написа:Ммм,що не каза и аз да дойда,макар че след вчера знаеш ли,че май настинах :lol: :lol: :lol:
Тъц, не знаех, че си настинала, но добре, че сподели тази важна информация с мен, следващия път ще ходим някъде на закрито :lol:
А в отговор на *Smuginka*, предполагам, че ще запиша магистратура маркетинг в България или ще кандидатствам в САЩ, още не съм го мислила, но ако ти имаш някакви конкретни идеи, споделяй с ближния :)
Аватар
feky
В началото бе словото

Мнение от feky »

:D Още не сте станали студенти и за кръчми почнахте да говорите. Не знам какво ще правим, защото нито в центъра, нито в студентски град има кръчми и дискотеки, а повече студенти пък не спират да учат и не можеш да ги видиш по заведенията. Ще се наложи сами да си стоим по кафетата :D (добре, че по Плиска има доста).

Иначе не мога да кажа като какъв се виждам, по-скоро си представям да бачкам в някоя медия. Блазми ме мислълта да запиша докторантура, обаче до тогава има толкова време, пък и аз още не съм видял от това как се учи, за да си правя такива планове.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”