Социология
Модератор: Boromir
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз съм писала социологията на 4-то място, но тъй като за първите три нямам шанс с бал 27.60, много се надявам да сме колеги наесен
А иначе си мисля, че е страхотна специалност, стабилна основа, за да продължиш магистратура маркетинг например
Успех на всички и дано имаме повод да си спретнем едно социоложко парти след първо класиране 
If you're going through hell, keep going.
Екстра , а дано!! Миналата година имах удоволствието да присъствам на една лекция по Социална работа на първи курс Социология! Очаровах се от Хората, от атмосферата и най накрая реших какво искам и ето ме сега ще трябва да си правя тату ,че така си обещах ако ме приемат
Гарантирам ви има много перспективи със Социологията!Айди колегиииии 
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Поне трима ще се съберем със сигурност, а това, всеки знае, е по-добре от двамаfeky написа:Да, това наистина си е повод за празнуваме. Може дори да се разберем (след първо класиране) да отидем и да се запишем заедно. И респективно на кафе след това, като бъдещи колеги
. Записването във ФФ става в ректората по принцип.
Дано има желаещи!
Иначе за записването чакаме още желаещи.При всяко положение в понеделник се разбираме нещо и отиваме на следващия ден. Тъкмо ако се появи някой, който трудно се ориентира, ще му помогнем.
А пък аз за татуировките в един така леко по-еуфоричен и не толкова трезвен момент заявих че ще си направа тату на едно не видно от всекиге местенце
ако ме приемат социология.....ама нещо се опитвам да се отметна вече
A Calista и feky вие с какво сте кандидатсвали?? а за кафенцето задължително все пак ни чакат 4 години заедно
A Calista и feky вие с какво сте кандидатсвали?? а за кафенцето задължително все пак ни чакат 4 години заедно
Аз кандидатствах с история. Очаквах да се падне нещо от Ново Време, обаче Създаване и укрепване става
, Добре че не се паднаха пак Църковните - тях не ги бях погледнал. Като цяло тия изпити са голямо тото, но това е съвсем друга тема 
Каквито са малки потоците по социология няма начин след 4 години да не станем всичките като дупе и гащи
Каквито са малки потоците по социология няма начин след 4 години да не станем всичките като дупе и гащи
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
А пък аз съм с английски
Ще остана безмълвна що се отнася до изпита, има една темичка за това как той бил всъщност публична изява на световната конспирация и подъл заговор срещу бедните студенти
А иначе по повод аватара на feky, тъкмо се връщам от една наскоро открита кръчма в Пловдив, наречена не как да е, а Руский Трактир 
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- *Smuginka*
- В началото бе словото
:)
А кой ще ми каже как наистина се вижда след тези заветни 4 години "Социология"? И нека оставим настрана теоретично много симпатичните оферти, които всеки си представя...Какво смятате да правите след това? А може би вече имате съвсем конкретни планове?... 
- Calista
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Тъц, не знаех, че си настинала, но добре, че сподели тази важна информация с мен, следващия път ще ходим някъде на закритоIce_Spirit написа:Ммм,що не каза и аз да дойда,макар че след вчера знаеш ли,че май настинах![]()
![]()
А в отговор на *Smuginka*, предполагам, че ще запиша магистратура маркетинг в България или ще кандидатствам в САЩ, още не съм го мислила, но ако ти имаш някакви конкретни идеи, споделяй с ближния
Иначе не мога да кажа като какъв се виждам, по-скоро си представям да бачкам в някоя медия. Блазми ме мислълта да запиша докторантура, обаче до тогава има толкова време, пък и аз още не съм видял от това как се учи, за да си правя такива планове.