За всички кандидат-прависти

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

явор написа:Защото сме най-много 8)
И туй трябва да значи,че сте по-качествени ли що ли :shock:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

Stark написа:

някой някъде да ти говори за качественост ??!!
аре бегай се топни на охридското езеро и ела да кажеш как е водата ...
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Stark написа:
явор написа:Защото сме най-много 8)
Просто защото сугрно много от нас имат въпроси относно правото, а не е нужно да пълним другите теми с подобна информация :?
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
killah
В началото бе словото

Мнение от killah »

sivoko написа:
Stark написа:

а Дунава как е ти ще кажеш ли?
sisito
В началото бе словото

Мнение от sisito »

а какво включихте в темата по история ?от къде почнахте от битката при онгала (680) или..........?
RecalcitrancE
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от RecalcitrancE »

Хвърлете своите версии за преместване от друг ВУЗ в СУ специалност ПРАВО. Аз съм чувал доста такива. Да осъвместим клюките, че нещо почнах да си мисля, че едва ли не всеки може да дойде да учи редовно право в СУ. :)
Истински врагове предпочитам пред мними приятели!
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

sivoko написа:
Stark написа:

Ами щом се обособявате като група,то се разграничавате от останалите,по какъв показател ми е интересно :roll: А и това с охридското езеро гугутке мамина явно трябва да е оригинално :roll: нещо го не сцепнах,може би е защото не съм влязъл право а(както и вие не сте влезли между другото)
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

killah написа: а Дунава как е ти ще кажеш ли?
Дунав е река, извор на спокойствие и сигурност. Ако си кандидатствал с литература би ти направило впечатление, че никъде, ама никъде никой не говори за Дунав с възмущение. А въпроса с Охридското езеро беше бъзик, но нещо май не можете да уденете.
Идеята ми с тази тема е да се обособят хора, които си мислят, че ще влезат "право". Пределно ми е ясно, че още няма официално класиране, но всеки кандидат с оценки на изпитите над 5 и отлична диплома и желание да учи право е вътре. Нямам нищо против другите специалности, аз самият съм писал в желанията си единствено "право" и нищо друго.
Аватар
killah
В началото бе словото

Мнение от killah »

sivoko написа:
killah написа: а Дунава как е ти ще кажеш ли?
Дунав е река, извор на спокойствие и сигурност. Ако си кандидатствал с литература би ти направило впечатление, че никъде, ама никъде никой не говори за Дунав с възмущение. А въпроса с Охридското езеро беше бъзик, но нещо май не можете да уденете.
хахах извор на спокойствие хахха както и да е...кандидатствала съм с английски...помогни ми Охридското езеро символ на какво е,
че да мога и аз след време да го използвам тоя бъзик :wink:
Si vis pacem, para bellum!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

като гледам така май се заплитат някакви спорове без някаква точно изяснена основа...някакви реки, някакви езера :roll: някой го подхвърли на базик и сега още в камара постове сигурно ще ги обсъждате тея водни басейни (не ме разбирайте погрешно нищо против тях, аз самата живея в крайдунвски град, само че идеята на темата с нищо не ги засяга)...та, sivoko, предполагам, създавайки темата, има предвид всички ние, които искаме най-мнгого право да влезем, да обсъждаме и разнищваме в тази тема нещата, които ни вълнуват, а не да се разправяме разпръснато по другите теми...а на въпроса на Stark по какъв показател се обособяваме от другите, ми...да ти кажа, то в заглавието на самата тема го пише :D ние искаме право най-много и това ни е основата за диференциране от другите, нищо повече... :wink: :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
sivoko
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sivoko »

everyday_ написа:...та, sivoko, предполагам, създавайки темата, има предвид всички ние, които искаме най-мнгого право да влезем, да обсъждаме и разнищваме в тази тема нещата, които ни вълнуват, а не да се разправяме разпръснато по другите теми...
точно това имах предвид, който иска да ме разбере ме разбира, всичко останало си е чиста проба заяждане ........
Аватар
EleiN
В началото бе словото

Мнение от EleiN »

Здравейте :)
И моето първо желание е право :D Притесненията ми са, че с лесната тема по история може много да се вдигне бала. Смятате ли че балът може да се вдигне над 27.50 :D
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

искрено се надявам, че не :lol:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

EleiN написа:Здравейте :)
И моето първо желание е право :D Притесненията ми са, че с лесната тема по история може много да се вдигне бала. Смятате ли че балът може да се вдигне над 27.50 :D
Чакайте резултатите преди да си правите заключения. Темата може да е лесна, ама може пак да има 50% и нагоре двойки както предните години. :wink: Възможно е масовият сеч в УНСС да вдигне бала, защото може повечето от тези, които имат двойки и са искали да учат там, може да се запишат тук. Знам ли... Дайте да видим класиранията.
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

то 50% двойки има всяка година, независимо дали лесна или трудна тема се е паднала, дали е силна или слаба самата година от глдна точнка на кандидатстващите :roll: въпросът според мен опира до това какви са оценките на останалите 50% :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”