Je n`ai pas aucune ideesoleil_f написа:Кога ще излязат резултатите?
Френски език
Модератор: Boromir
J'ai pas de patience! J'en ai assez d'attendre!
Някой питаше дали някой е бил на френския в УНСС - аз бях и според мен там изпитът беше далеч по-лесен от този в Софийския, най-вече че нямаше гнусен текст за четене с разбиране и времето за отделните елементи не беше ограничено!!! Диктовката, според мен беше лесничка, всеки който иска вече може да види целият изпит в страницата на УНСС, а текстът за слушане беше интересен, въпреки, че беше малко парадоксално да дават на кандидат-студенти приказка
Абе като цяло беше супер, но утре излизат резултатите, та ще видим... Но не го понасям тъпото УНСС, искам си СУ... единственото предимство на УНСС, според мен, пред СУ, е че са адски скоростни с проверяването - изпитът по френски там беше на 22-ри (събота) и утре вече ще има резултати, а в СУ беше ден преди това, а кой знае кога ще станат готови... 
хора искам да питам тея,които са по-нясно за изпитите с език-има ли някакви пробни изпити по френски език-както има по география история ... /нямам предвид предварителните май месец.,а такива които си се правят отвреме на време и си пла6та6,но оценката по никакъв на43ин не важи за кандидатстванетто-т,е само за упражнение/ ??????
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- independiente
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: четвърти
Ако правилно съм те разбрала, може би имаш предвид един курс, на който се правят пробни изпити.azzzzzzzz написа:хора искам да питам тея,които са по-нясно за изпитите с език-има ли някакви пробни изпити по френски език-както има по география история ... /нямам предвид предварителните май месец.,а такива които си се правят отвреме на време и си пла6та6,но оценката по никакъв на43ин не важи за кандидатстванетто-т,е само за упражнение/ ??????
Такъв се провежда през пролетната ваканция и в началото на юни.
Организира се от катедра Романистика.
- Lilivanili
- В началото бе словото
Събират група за кандидатстудентски курс по френски в началото на юни - 5 дни по 6 часа - за справки тел. 02/ 9 308 281 кабинет 170 - катедра Романистика в централната сграда на Ректората. Курса е от 11 юни до 15 юни. Ще се правят предимно пробни изпити. Аз вече се записах. Курса ще се проведе във Френската гимназия. Ако има желаещи, да се обаждат на този телефон.