Рд-та- празници на форумците (15.10.2004)
- Jolinar
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
moonlight, аз съм от тея късметлии и да ти кажа не мога да се съглася с особен ентусиазъм...
моя РД беше юли месец в най-голямата жега и последното, за което му се мисли на човек, е да празнува каквото и да било. Още повече че 99% от приятелите ти са или на море, или на планина, или на село, или не знам и аз къде, само не и достатъчно близо за да си изкараш рождения ден с тях, което, доколкото аз така възприемам нещата, е основния смисъл на начинанието...

"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Гост
аз пък съм от тези късметлии (17 юли) и супер много си се кефя,че съм родена през лятото.Нямало да ми се празнува заради жега ли?Айде бе! 4 пъти го празнувах тая година...
Вярно,приятелите понякога са разпръснати,но тая година беше точно след сесията, така че на всички им беше яко да поразпуснат малко.Виж,рожден ден през зимата ми се струва ,че е гадно...да мръзне горкото бебенце още съвсем мъничко...та друг мой скорошен празник- имам имен ден на 8 ноември и аз като dance:)само че сигурно ще ми е гадно тая година...сама:(
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Леле възмутена съм от нещо. което прочетох днес по всички вестници.Обявили били 24ти за най-къръшкия ден в годината...само питам на какво основание...вярно, че започва сесията ама все пак
Според мен си е един чудесен ден , на някои хора им е празник даже : HAppy birthday to me,happy birthday to me

Според мен си е един чудесен ден , на някои хора им е празник даже : HAppy birthday to me,happy birthday to me
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: