ECTK : e правена от слаб математик. Дискусия >

Тук може да задавате помежду си въпросите, които са актуални в процеса на вашето следване в Софийския университет

Модератор: sientelo

Аватар
Jolinar
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jolinar »

така става като човек не внимава и не пояснява - това само за 3 курс :lol:
може да сме зле, но не толкова зле!
"Във Физиката броенето е като при дивите племена - едно, две, много..."
Гост

Мнение от Гост »

stone написа:Съгласих се, че има слаби страни, но ти все пак какво учиш?

Да социален съм, но не деец, а социален работник!
предположи...Явно не съм във ФФ или в педагогическия ...
Ето ти един hint в факултета ми няма задочници...:lol:
А по принцип бала е важен не само за стипендия,трябва ти и за общежитие,и за втора специялност...Така че е важен...Каквото и да си говорим...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

ФМИ????

Аз не съм казал, че балът не е важен - важен е разбира се, но основното му предназначение не е само за стипендия и общежитие! И по-важно е какво покритие стои зад него, а не само какво пише на дипломата ти...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Jolinar написа:така става като човек не внимава и не пояснява - това само за 3 курс :lol:
може да сме зле, но не толкова зле!
Знам, знам че не сте зле - моите уважения към вас! Но спокойно до 4 курс ще останете наполовина от сега :lol: Поне историята показва това...
Гост

Мнение от Гост »

не позна...keep trying...:lol:

A аз с кой точно пост казвам,че балът е по-важен от знанията и т.н.
Идеята на темата е,че системата има пропуски,а не че балът е целта на живота ми...Все пак няма да е зле от догодина да измислят нещо за да
ги оправят...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Ами приличаш ми на тези, които всеки ден псувам по коридорите на Ректората, защото си мислят, че СУ е техен :lol:
Северно крило - част от 1, 2 и не знам още кой етаж...
Поне аз се сещам само за този факултет, в който няма задочно...
Гост

Мнение от Гост »

stone написа:Ами приличаш ми на тези, които всеки ден псувам по коридорите на Ректората, защото си мислят, че СУ е техен :lol:
Северно крило - част от 1, 2 и не знам още кой етаж...
Поне аз се сещам само за този факултет, в който няма задочно...
Ама и ти си хитър...Май още си мислиш че съм неуспял студент,а?
Е,няма значение...Позна аз съм в "романтичния факултет" :lol:
А какво лошо има някой да си харесва училището...?
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

ХАХАХА
Наистина не знаех, че му викат така :lol: :lol: :lol:
Кое му е романтичното? Това, че докато учиш си настроен романтично и градиш велики планове за бъдещето си, а като го завършиш романтиката свършва, защото няма работа ли???

Не, няма нищо лошо човек да си обича факултета - напротив прави му чест!
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Да ти кажа честно още от началото те подозирах, защото и аз съм имал срещи от "третия вид" с преподаватели от вашия факултет!
Гост

Мнение от Гост »

Ама човече защо се заяждаш?
Във ФКНФ има 19/+-2/ филологии,всичките ли са безпреспективни според теб?Не че ме касае много какво смяташ...Ама важното е да се правиш на отворен...Хубаво...Успех със социалните дейности и реализацията...А пък
тези "дето ги псуваш"по цял ден в Ректората/всъщност ти кога точно имаш лекции там :?: /не ги мисли...Ще се оправим някак... :wink:
Гост

Мнение от Гост »

Брех...Това твоята специялност била много велика...За тази година
ти е трябвало непостижимата оценка от 3.75 Чудна работа...т'ва се изкарва много трудно...Не знам просто...Браво,браво...А пък като излезете и ставате веднага шефове или високо платени работници в социалната сфера...Е,що не я записах тази специалност първа? :cry: Я зък!Сега ще си уча за безработен 4 години и накрая ще се моля на велики хора като вас да ми намерят работа пред някое гише...
Аре стига с offtopici...Идеята на темата беше друга...
Аватар
dimo
Site Admin
Специалност: РСМТ, магистратура
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от dimo »

Относно идеята на дискусията. Точно затова са изборни дисциплините и точно затова поне при нас във ФМИ има мисля 5 различни категории изборни предмети (математика, приложна матемика и пр. - забравил съм ги вече - аз съм семестриално завършил и последно си имах всичките необходими точки) и за да завършиш трябва да имаш минимум по определен брой точки от предмети от всяка категория. Така че няма как да записваш само предмети, които са ти лесни. Пък и е въпрос на личен избор доколко човек предпочита да научи по по-малко предмети и да има шанса по-добре да се подготви, или да учи по много предмети, при които не е сигурно, че оценките сте са максимални при минимум усилия (мога да ви гарантирам, че има предмети при които получаваш малко кредити, но хич не са лесни!!! ).
oddi
В началото бе словото

Мнение от oddi »

Не се заяждайте, моля ви :cry: Точно се зарадвах, че си обсъждаме проблеми, които ни интересуват, а не спорим кой е по-по-най :roll: Реализацията в България е много трудна независимо каква специалност си, така че не виждам смисъл от всички тези приказки.
За колегите физици-познавам доста хора, които учат физика и знам колко е трудно при тях, но това което ми е направило впечатление е, че почти всички, които познавам си обичат физиката и искат да се занимават с това, независимо колко е трудно-моите уважения към тях :)
Гост

Мнение от Гост »

Това с категориите е много добро решение...
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Не се заяждам, просто се дразня от анонимковци...
Толкова ли е трудна регистрацията????
Много е лесно да пишеш анонимно - като се регистирираш ще ти отговорям нормално, защото имам чувството, че и някой друг се е намесил в разговора! И тия дето ги псувам всеки ден и за които няма работа не са от ФКНФ - ЯВНО НЯКОЙ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ НЕЩО...

Регистрирайте се бе хора, за да знам с кой точно си говоря.....
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”