Искат ме в казармата...:(..!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

8) От коя страна на барикадата? 8)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Joker написа::lol: Аве, пичове, като всички избягате от казармата, кой ще ни пази да се веселим ние в цивилизацията? В казармата ви е мястото на всички... Там всички влизат на различно ниво, но излизат на едно: най-ниското възможно. :twisted:
Сериозно: по-късно е още по-гадно, когато не само хормоните те блъскат в главата, ами тяхното изливане ти стане ежедневен навик...
Успех на всички и в това направление! :wink:
по-късно няма да има войниклък,не и наборен
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
joppy
В началото бе словото

Мнение от joppy »

Ако не посещавам лекциите,ще ме изключат ли от унито?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Май не,но ако не си вземеш от изпита ще ти се свият сърмите,а ти не можеш да ги вземеш,защото няма да те пуснат от казармата :!:
Само да подхвърля,че в МВР академията момчетата карат и военна служба,тъй че ако на някой чааааак толкова не му се ходи в казарма може да се шибне в Симеоново..режима при полицаите е по-облекчен :!:
Аватар
martin
В началото бе словото

Мнение от martin »

Stark написа:Май не,но ако не си вземеш от изпита ще ти се свият сърмите,а ти не можеш да ги вземеш,защото няма да те пуснат от казармата :!:
Само да подхвърля,че в МВР академията момчетата карат и военна служба,тъй че ако на някой чааааак толкова не му се ходи в казарма може да се шибне в Симеоново..режима при полицаите е по-облекчен :!:

така го каза,че все едно влизането в симеоново е ходене до магазина за хляб :evil:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър

Мнение от Плазмодий »

Знам,че не е така,от първа ръка го знам :evil: но казарма и висеше учебно заведение в едно-просто е оферта
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

страшна работа е това казармената треска...

едновременно не ми пукаше дали ще ме вземат и ми беше тъпо, че трябва да си пилея времето една година, вместо да следвам...

най-хубавото, което се чува напоследък, е, че скоро донаборната история ще се замени от професионална... някои ще отърват кожите...
:diabloanifire:
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

petaka написа:Ако не посещавам лекциите,ще ме изключат ли от унито?
Съгласно ПУДСУ - Правилник за управлението и дейността на СУ, ходенето на лекции и упражнения е задължително. В някои лекции например пускат списъци. И си изцяло в ръцете на преподавателя, ако реши че не си ходил. Има право да не ти завери семестъра и дори да не те допусне до изпит. Така, че внимавай! :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”