Животни

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

nrggirl написа:3. делфини - защото имат страхотно сладки и умни муцунки и въобще са ми много милички :wink: .
Във ваната може и да се събере едно делфинче ама къде ще го разхождаш - ти си знаеш :P
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

обичам. .

1. коне - много горди и грациозни , свободни (в най-добрия случай), танцуващи с вятъра.. красиви са
2. сърни, елени и разни такива -заради почти същото. елените са страшно величествени, а сърните изящни!
3. делфини -изключително умни, безумно сладки .. искам да видя и да се докосна до делфин :sad5:
4. тигри, лъвове. . . величие, сила , страхопочитание
5. красивите птици - свобода, свобода, свобода
6. всякакви малки плюшковци, защото са очарователни :D

в общи линии съм почитателка на животинския свят .. :roll:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

Joyride написа:обичам. .

1. коне - много горди и грациозни , свободни (в най-добрия случай), танцуващи с вятъра.. красиви са
2. сърни, елени и разни такива -заради почти същото. елените са страшно величествени, а сърните изящни!
3. делфини -изключително умни, безумно сладки .. искам да видя и да се докосна до делфин :sad5:
4. тигри, лъвове. . . величие, сила , страхопочитание
5. красивите птици - свобода, свобода, свобода
6. всякакви малки плюшковци, защото са очарователни :D

в общи линии съм почитателка на животинския свят .. :roll:
абсолютно съм съгласна с теб :D
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

pora_e_priqtel написа:
nrggirl написа:3. делфини - защото имат страхотно сладки и умни муцунки и въобще са ми много милички :wink: .
Във ваната може и да се събере едно делфинче ама къде ще го разхождаш - ти си знаеш :P
че това да не е куче да го разхождам бре, просто ще си се кисне във водата и това е. и като му доскучае ще прави лупинги над душа :lol:.
единственият проблем е, че нямам вана, та ако искаш засега ти го вземи делфинчето в твоята, пък аз като дойда за наградата ще си го нагледам дали добре се грижиш за него :wink:...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

mushroomhead написа:Любими животни...хмм да видим.Прасето!От него се приготвят какви ли не хубави неща...Също и овцата-обичам агнешко.Пилетата също...Телешкото нещо не си падам много,но всичко зависи от готвача...
Къде забрави сърните :) ?Месото им е много по-хубаво от това на животните,които изброи :wink: .

ПП:Надявам се,че никой не е писал,че едно от любимите му животни е сърната :lol: :oops: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

nightwish :evil: :lol: :lol: ей няма да ми пипате животинките ,защото :whdat:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Joyride написа:nightwish :evil: :lol: :lol: ей няма да ми пипате животинките ,защото :whdat:
Ох,ти си ги писала на второ място :oops: :oops: :oops: .Ами с баща-вманиачен ловец така се получава :oops: :wink: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

nrggirl написа:
pora_e_priqtel написа:
че това да не е куче да го разхождам бре, просто ще си се кисне във водата и това е. и като му доскучае ще прави лупинги над душа :lol:.
единственият проблем е, че нямам вана, та ако искаш засега ти го вземи делфинчето в твоята, пък аз като дойда за наградата ще си го нагледам дали добре се грижиш за него :wink:...
Добре - чакаме те във ваната :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Котенца, едни такива милички и пухкавки, както и всички други представители на семейство котки + малки зайчета (ама без да са с вампирски червени очи!), папагалчета, мишленца, бели мечета, разни симпатични птиченца :love5:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

nightwish написа:
mushroomhead написа:Любими животни...хмм да видим.Прасето!От него се приготвят какви ли не хубави неща...Също и овцата-обичам агнешко.Пилетата също...Телешкото нещо не си падам много,но всичко зависи от готвача...
Къде забрави сърните :) ?Месото им е много по-хубаво от това на животните,които изброи :wink: .

ПП:Надявам се,че никой не е писал,че едно от любимите му животни е сърната :lol: :oops: .
не съм имал удовлствието да го пробвам :wink:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

патета патета патета патета!
Изображение

вижте ги само колко са прекрасни на кака жълтурчетата сладки! миличките те!

азбука азбука азбука азбука азбука азбука азбука азбука азбука азбука!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

1. Котки /по възможност черни/- много обичам и аз не знам защо....вкъщи си имам един черен звяр!
2. Коне - миналата година няколко уикенда яздих...много умни животни!
3. Вълк - харесва ми, че е самостоятелен и борбен!
3. Лисици и лисугери - кефят ме...имат готини муцуни! :D
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

mushroomhead написа:
nightwish написа:

не съм имал удовлствието да го пробвам :wink:
Като стана студентка ще те каня на кюфтета от сърнешко месо :wink: .Само ще се постараем да не разбере Joyride за да не ни бие или да не изскочи с представители на някоя организация за защита на сърните :lol: :wink: .
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

nightwish :twisted: :twisted: :twisted: ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти :glasses4: и после ще има JAIL :lol:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Joyride написа:nightwish :twisted: :twisted: :twisted: ще видите вие едни кюфтенца -ще пратя цяла гвардия защитници на сърни,елени и разни такива красоти :glasses4: и после ще има JAIL :lol:
няма да ми закачате доверителката ей, никакъв затвор - найти, донт уори, аз ще те пазя от тия сърнелюбци 8) :lol:!!!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”