Колко ще ви струва кандидатстудентската кампания?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

alhimikat написа:
user-1209 написа: И какво се оплакваш от сумите. Мисля, че са повече от символични за висше образование.
Колега, да не забравяме, че държавата плаща остатъка от необходимата сума, за да се обучава един студент.

Така че сумите хич не са символични, а са нормални. Всичко останало се поема от държавната субсидия за един учащ.

За това, който изкара висока оценка ще бъде суспендиран от държавата :)

Който - не, ще ходи в частен ВУЗ

:) успех
Ами да... всъшност и аз това имах предвид. Че държавата дава доста добра субсидия за приетите държавна поръчка. Като се има предвид състояние на другите услуги в публичния сектор образованието е доста добре според мен.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Храната не бива да се включва към тези разходи...където и да си - все ще ти се наложи да ядеш. ;)

Ходила съм на два предварителни изпита и ми е излязло около 100лв като се има предвид, че имах къде да спя.
Ще ходя на още два или три изпита, не знам колко ще излезе нататък.
Последно промяна от Victoria на 09 Юни 2006, 12:28, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Добре де в крайна сметка ако се запиша от такова бюро за прием на документи ще ми искат ли пари или не?
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

maimunka написа:Добре де в крайна сметка ако се запиша от такова бюро за прием на документи ще ми искат ли пари или не?
Значи има посреднически фирми,които като си от друг град се заемат да ти уредят записването за изпит срещу начислена такса за извършената услуга,обикновено взимат 35 лева (20 за тях,15 за изпит),нали така ? ;) :)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Rysef написа:
maimunka написа:Добре де в крайна сметка ако се запиша от такова бюро за прием на документи ще ми искат ли пари или не?
Значи има посреднически фирми,които като си от друг град се заемат да ти уредят записването за изпит срещу начислена такса за извършената услуга,обикновено взимат 35 лева (20 за тях,15 за изпит),нали така ? ;) :)
Лоша работа!
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

maimunka написа:
Rysef написа:
Лоша работа!
незнам от кой град си, но не разчитай на фирми. Отдели си един ден идваш с влак и си отиваш(ама ако има 2 в един ден). Хем по-евтино хем по-сигурно.
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ами аз се записвах в бюрата в стара загора, там за 1 изпит ми взеха 28лв. В СУ в Уни-то ми взеха 15. + пътните..за сега към 70лв. Добре че в София има каде да спя,а изпита за техническия мога да си го държа в сливен, иначе не ми се мисли... горко им на мама и тате. Че и бала и екскурзиите бяха пак по това време.
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

user-1209 написа:
maimunka написа:
Rysef написа:
Лоша работа!
незнам от кой град си, но не разчитай на фирми. Отдели си един ден идваш с влак и си отиваш(ама ако има 2 в един ден). Хем по-евтино хем по-сигурно.
Аз съм от София, а исках да ползвам услугите на такава фирма за да не ходя до Пловдив.
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

на мен пътят ми до София е 100лв+нощувка 90лв+документите 30лв(защото ги подавам от "Домът на учителя-Добрич" и всичко само за този университет ще ми излезе някакви си 220лв.....смешно нали!Да те оберът само защото искаш да станеш ЧОВЕК......държавна политика какво да говоря :evil:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Целта оправдава средствата ;)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Picklenose написа:на мен пътят ми до София е 100лв+нощувка 90лв
:shock:
Знам, че Добрич-София не е евтино, ама 50лв в едната посока? :?
И каква е тази нощувка за 90лв? :shock:
Изображение
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Picklenose написа:на мен пътят ми до София е 100лв+нощувка 90лв+документите 30лв(защото ги подавам от "Домът на учителя-Добрич" и всичко само за този университет ще ми излезе някакви си 220лв.....смешно нали!Да те оберът само защото искаш да станеш ЧОВЕК......държавна политика какво да говоря :evil:
С ракета ли пътува???? Като гледам сигурно си отседнал/а в хотел в центъра, никой не те е карал да даваш толкова пари, винаги може да се мине по-тънко, нямаш право да се оплакваш. В случая държавата няма нищо общо!
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

Victoria написа:
Picklenose написа:на мен пътят ми до София е 100лв+нощувка 90лв
:shock:
Знам, че Добрич-София не е евтино, ама 50лв в едната посока? :?
И каква е тази нощувка за 90лв? :shock:
Ами да 50лв е в едната посока със кола и то при скорост 120км/ч където харчи по-малко!!А за нощувката....квартирата е на 10 минути от СЪ и е много приятна.Естествено,че цената е надута заради изпитите...но какво да правя удобна е и ги давам.. :roll:
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
ViN_DieSeL
От дъжд на вятър

Мнение от ViN_DieSeL »

до тук към 2 бона :evil:
"Ако спе4еля,пе4еля за цял народ,ако загубя,губя само мене си..."
Аватар
Aerven
В началото бе словото

Мнение от Aerven »

баща ми вече като чуе изпити и кандидат студенти получава аритмия на сърцето :shock:
особено юли месец както се очертава от София да пътувам директно за Варна за друг изпит- :?
Спрях да се моля на Бог, когато осъзнах че се моля на себе си.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”