Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

pora_e_priqtel написа:Може, донякъде и аз подкрепям мнението ти.
Няма лошо. А се замисли, че с теб въобще не съм говорил по този въпрос, а поне донякъде се съгласяваш с мен. Т.е.?
pora_e_priqtel написа:Като не те кефят мненията им - кажи им го, ако трябва напсувай ги, но не се пресягай към модераторската клавиатура, за да се напомпаш на delete!
Тези бисерчета непременно ще си ги запазя. И нека юнаците ви да видят, какво означава да се съгласиш с друг потребител - псуваш го и си знаеш своята, а той неговата. Точно тук се различаваме ние от вас и водим престрелките.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Казах "ако искаш напсувай го" - ако го направиш вероятно ще бъдеш модериран - и така трябва. Въпрос на личен избор, демокрация, либерализъм, добре дошъл в 21-ви век :wink:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

К'ва демокрация? Несъстоятелните мнения трябва да се трият. Толкоз. Някой си неадекватен имал право да се изкаже. :shock: :shock: :shock: Чакай бе, къде отиваш? Това да не ти е... кварталната кръчма?
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кой си ти, че да определяш кое мнение е състоятелно? От името на кого говориш?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ами като стана мод, няма и да можеш да видиш мнение на неадекватен. Чети глупости, докато можеш. После край :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Всичко ще е по реда си. Нито кухи поплювки към СУ, нито към Студентски град, нито към Съфорумците.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

... нито нищо

Само мед и масло за Илиян, почит към диктатора и строги пуритански нрави!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Извинявай за офтопика :lol: :lol: :lol:
Кои нрави са пуритански? А ако искаш, недей ми разяснява. Питам те като човек.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Имам предвид НЕТОЛЕРАНТНОСТТА към по-разкрепостените мнения, към използването на нецензурни изрази, към флуденето и т.н.

Никога не съм подкрепял преките обиди към потребители, не ги подкрепям и сега.

Имаме си раздел за разпускане (съответно стимулиращ флуда) "свободно време" - не виждам какъв е проблемът да се флуди в него.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

pora_e_priqtel написа:Имам предвид НЕТОЛЕРАНТНОСТТА към по-разкрепостените мнения, към използването на нецензурни изрази
Така. Това ще коментирам, защото с авторите на тези неща обичам да се занимавам.
И специално за демократа - неговото мнение според теб е разкрепостено, трябва да се толерира иииии най-важното оставя наяве за прочит от всички... На на!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кое точно мнение на демократа? Така на сляпо не мога да ти отговоря пълноценно.

А да - "смазват смешковците от фронта на съпротивата" - добре че беш ети, иначе кой щеше да ти го признае? :lol:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

pora_e_priqtel написа:Кое точно мнение на демократа? Така на сляпо не мога да ти отговоря пълноценно.
Защото не ти е угодно. Много добре знаеш, за какво говоря. Виж какво е написал нещастника:
деморат написа:Общежитията примерно в Студентски град са в окаяно състояние. Когато някой ми каже студентско общежитие си представям стая за всеки един с душ и тоалетна, кухня на етажа, да няма нежелани "домашни любимци", да не пропуска влага, прозорците да са оплътнени. Мен лично ме е гнус да живея на подобно място. А подобно общесжитие трябва да бъде на цена, достъпна за студентите.

Столовете трябва да предлагат по-добра храна, а не това... което ти предлагат, а за тази добра храна цената също трябва да бъде достъпна. Нито 30-те лева, нито 1-то левче са много за бюджета на студентите, но се сещаш, че цената, каквато и да е тя, трябва да отговаря на качеството.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ами съгласен съм, че мнението е тъпо. Е и? Казваш му какво мислиш за него (мнението или/и автора) и това е. Не можеш да изтриеш всички тъпи мнения. Пък и твоите представи за тъпо и умно не могат да бъдат същите като на всички потребители. Всеки си има гледна точка. Защо трябва да приемаме точно твоята?
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

pora_e_priqtel написа:Ами съгласен съм, че мнението е тъпо. Е и?
Как така Е и? Ти си Фронта на съпротивата. Щом се съгласяваш с мен, явно всичко е ОК, т.е. ще стане, като се изтрие поста :D
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Не. Горното ти мнение според мен също е тъпо, но не искам то да бъде трито. Според теб явно то не е тъпо, тогава защо трябва ти да приемаш моите ограничения? Аз не те карам.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Кое е тъпо, че не се разбра? И аз двусмилица написах, всъщност не - на демократа като се изтрие поста, тогава всичко ще е ОК. :D
Заключено

Обратно към “Други”