Именно това ми беше идеята.Щом нашият град няма подобен проблем,значи е намерено правилното решение,което можи да послужи и на софиянци.Raya_Alexandra написа:Трябва да оцениш благородството на nightwish, която търси начина, по който сме се справили с проблема в Бургас и по който може да се справите и вие... с Бездомните кучета в столицата.iliyan написа:Тема: Бездомните кучета в столицата
пост:Няма да коментирам, сетете сеnightwish написа:Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?![]()
![]()
Бездомните кучета в столицата
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
именно, то понякога си е опасно за човешкия живот, особено през зимата, когато са озверели от глад и студ и се събират на глутници...Wisp написа:Трябва да ги приспят. И аз обичам животните, ама хората ги обичам повече. Сега ще ми се навъдят разни любители да обесняват как кучетата не били виновни и как не хапели и не нападали хората. Не ми говорете глупости, в моя квартал има 4-5 ГЛУТНИЦИ. Това е безобразие, почнали са да ръмжат и да лаят не само по други кучета, но и по хора. Трябва да се разкарат. Сори, тъжно, но факт!
п.п. основен проблем на кастрацията е, че постоянно се появяват нови бездомни кучета - на някой му писнало от домашния любимец и айде хоп! - на улицата! и после тия хора точно да ми обясняват за любовта към животните
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
в пансиони и да се дават на гражданите да ги гледат, колкото до справянето:
какво справяне в столицата очаквате при положение че "грижовни" лапета най-редовно свалят нашийниците на кастрираните и ги слагат на здравите кучета, после котило след котило кучета, в Дружба по едно време тичаха на по стада от 20тина, в Младост и Гео Милев има местности където хората не минават много много...
Иначе не ми пречат, стига кротко да си лежат, ама при положение че имам сума панталони и раници нахапани от тях....хмммм
п.с. аз не ги предизвиквам, само имам фобия
а те що нямат уважение към мене а?
Но Найти ако намери начин да решиме проблема им много ще й се радвам
какво справяне в столицата очаквате при положение че "грижовни" лапета най-редовно свалят нашийниците на кастрираните и ги слагат на здравите кучета, после котило след котило кучета, в Дружба по едно време тичаха на по стада от 20тина, в Младост и Гео Милев има местности където хората не минават много много...
Иначе не ми пречат, стига кротко да си лежат, ама при положение че имам сума панталони и раници нахапани от тях....хмммм
п.с. аз не ги предизвиквам, само имам фобия
Но Найти ако намери начин да решиме проблема им много ще й се радвам