Бездомните кучета в столицата

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Как може да бъде разрешен въпросът с бездомните кучета?

С безболезнена смърт.
7
41%
С кастрация и обезпаразитяване.
5
29%
Със създаване на специални пансиони.
4
24%
Какво против животинките, не ми пречат.
1
6%
Вече съм изпранил(а) 3 поколения кученца зад блока.
0
Няма гласували

Общо гласове: 17

Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Raya_Alexandra написа:
iliyan написа:Тема: Бездомните кучета в столицата

пост:
nightwish написа:Алекс,имаш ли представа какви мерки са предприети срещу бездомните кучета в Бургас?
Няма да коментирам, сетете се :D :D :D
Трябва да оцениш благородството на nightwish, която търси начина, по който сме се справили с проблема в Бургас и по който може да се справите и вие... с Бездомните кучета в столицата. :wink:
Именно това ми беше идеята.Щом нашият град няма подобен проблем,значи е намерено правилното решение,което можи да послужи и на софиянци.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

изпранил(а)

:lol: :lol:
естествено, че е буквена грешка - изХранил. Рано-рано не пиша много правилно.Пък по принцип на шопски диалект не говоря.

:wink:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Wisp написа:Трябва да ги приспят. И аз обичам животните, ама хората ги обичам повече :) . Сега ще ми се навъдят разни любители да обесняват как кучетата не били виновни и как не хапели и не нападали хората. Не ми говорете глупости, в моя квартал има 4-5 ГЛУТНИЦИ. Това е безобразие, почнали са да ръмжат и да лаят не само по други кучета, но и по хора. Трябва да се разкарат. Сори, тъжно, но факт!
именно, то понякога си е опасно за човешкия живот, особено през зимата, когато са озверели от глад и студ и се събират на глутници...

п.п. основен проблем на кастрацията е, че постоянно се появяват нови бездомни кучета - на някой му писнало от домашния любимец и айде хоп! - на улицата! и после тия хора точно да ми обясняват за любовта към животните :twisted:... миналата година в Студград точно едното нападнато момиче беше изпохапано от далматинец, и т.н. - случаи много. точно затова проблемът не е в кастрацията, защото новите екземпляри са си съвзем здрави и "репродуктивоспособни" (не знам дали има такава дума, не ми се смейте :roll:)... абе като на запад - прибират ги, и ако до определен брой дни, никой не ги потърси... ces't la vie (не знам дали го написах правилно, ама разчитам и за него да не ми се смеете :roll:)!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

в пансиони и да се дават на гражданите да ги гледат, колкото до справянето:
какво справяне в столицата очаквате при положение че "грижовни" лапета най-редовно свалят нашийниците на кастрираните и ги слагат на здравите кучета, после котило след котило кучета, в Дружба по едно време тичаха на по стада от 20тина, в Младост и Гео Милев има местности където хората не минават много много... :)

Иначе не ми пречат, стига кротко да си лежат, ама при положение че имам сума панталони и раници нахапани от тях....хмммм

п.с. аз не ги предизвиквам, само имам фобия :evil: а те що нямат уважение към мене а?

Но Найти ако намери начин да решиме проблема им много ще й се радвам :)
Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”