това ясно, ама някой от тях с дни не влизат въобще...nightwish написа:Недостатъчно.Не можем да очакваме от модераторите да стоят нонстоп във форума.
довиждане!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: довиждане!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Абсолютно! Недопустимо беше Чакарака да поства две денонощия, без да го усетят. После не беше разкрит от мод, най-важното. А някои от модовете сигурно въобще не знаят за случая "Чакарака".
Така че слушайте кака си Ели и толкоз. Ние с нея сме на едно мнение
Кой е наркомана ли? Изтрита е темата му. Щях да ви я покажа. Никът е доста благозвучен - "daviseravustatatanavsichkite" и беше писал простотии пълни. Дон Ангелито написа, че дрогата не прощава на никого, аз го подкрепих и така остана прозвището му.
Така че слушайте кака си Ели и толкоз. Ние с нея сме на едно мнение
Кой е наркомана ли? Изтрита е темата му. Щях да ви я покажа. Никът е доста благозвучен - "daviseravustatatanavsichkite" и беше писал простотии пълни. Дон Ангелито написа, че дрогата не прощава на никого, аз го подкрепих и така остана прозвището му.
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Мисля,че ни е нужен повече от един нов модератор.Циндил-Пиндил написа:Ти Илиян ли се казваш?nightwish написа:Аз си издигам кандидатуратаЦиндил-Пиндил написа:Аз съм готов да се обявя в твоя подкрепа за нов (пореден) модератор. Т'ва ли искаш, кажи си?
.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Аз пък смятам, че и един е напълно достатъчен.
Още от самото начало бях против това, че Димо раздаде правомощия на куцо и сакато, защото се злоупотребява.
Не ми харесва, когато някой еднолично взима решение кои МОИ думи са важни и кои могат да се изтрият като безсмислен флуд.
Ако смятате, че сегашните модератори не си вършат добре работата, предложете да заемете местата им. Или ви е страх да не се изпокарате с Крематори, алхимика и Добрев?
Още от самото начало бях против това, че Димо раздаде правомощия на куцо и сакато, защото се злоупотребява.
Не ми харесва, когато някой еднолично взима решение кои МОИ думи са важни и кои могат да се изтрият като безсмислен флуд.
Ако смятате, че сегашните модератори не си вършат добре работата, предложете да заемете местата им. Или ви е страх да не се изпокарате с Крематори, алхимика и Добрев?
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не ме е страх, просто не искам да се карам с Крематори специално... а и не е необходимо да заемаме местата им, в крайна сметка какъв е проблема да има двама или трима модератори на някоя тема...Циндил-Пиндил написа:Ако смятате, че сегашните модератори не си вършат добре работата, предложете да заемете местата им. Или ви е страх да не се изпокарате с Крематори, алхимика и Добрев?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ако трябва да сме сериозни, да, мислила съм по въпроса, но както казах - не искам да се карам с никого, още по-малко някой да си мисли, че искам да го изместя... харесвам и уважавам крематори и не желая проблеми с нея...
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
аз мисля че няма да имашхаресвам и уважавам крематори и не желая проблеми с нея...
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Остави я Крематори - с теб ше се карамеnrggirl написа:ако трябва да сме сериозни, да, мислила съм по въпроса, но както казах - не искам да се карам с никого, още по-малко някой да си мисли, че искам да го изместя... харесвам и уважавам крематори и не желая проблеми с нея...
Казах, че бих подкрепил Илиян и всички се юрнахте да се предлагате (ама не за каквото ви бива
Няма да бъдете модове в тоя форум (еднолично заяви Циндил