Подготовка за редовния изпит по география 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- kleopatra87
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
Иска да каже, че се прави на гръмната... Който е трябвало да бъде вкаран вече е! И са ако въпросната пак се обади и се чуди как така си разпознават темите в СУ, мога и да продължа - стил на писане, планчето (или липсата на такова)... поленца има ли нужда да продължавам?Picklenose написа:Какво искаш да кажеш с това сравнение със Свищовския?
Абе ти или си много заблудена (Edno_momi4e) та не знаеш как стоят нещата (в което се съмнявам много), или се правиш на много заблудена. И по възможност не ми отговаряй, че отговорите ти са пълни със "съдържание"...
А иначе по темата - почнах да преговарям или по-точно сега взимам и уча районите. Аз и преди изпита в СУ не ги бях учила, но не се притеснявах така или иначе, защото на мен целта ми е УНСС. И като науча районите почвам общ преговор и така. Поне така си мисля де - не съм сигурна какво ще каже професора, ама се предполага, че така ще стане
- Edno_momi4e
- В началото бе словото
- Picklenose
- От дъжд на вятър
айде момичета моля вииии не се карайте из форума,който има друга цел...моля ви....
По темата...аз започнах общия преговор и сега съм на климат и утре мятам водите
кога ще сядам да уча и по езика нз....тоя предварителен обърка цялата ми схема и сега се чудя кога да уча по единия предмет и после по другия...аиде махамсе,че учебника ме зове 
По темата...аз започнах общия преговор и сега съм на климат и утре мятам водите
why don't you go outside and .... yourself?!
Ахам, първо не съм лигава, второ възпитание имам и държа да отбележа, че то далеч не е елементарно. Не си ми сестра - и слава на Господ! Не знам защо но мен доста хора ме "търпят" , знам ли защо.... А тона ти си го изпроси. За твоя интелект и възпитание няма да говоря - то се вижда каква си... Не смятам да се заяждам с теб поради простата причина, че няма за какво. И за да ти покажа, че съм доста над нещата се извинявам (не че знам за какво - освен че те нарекох заблудена)Edno_momi4e написа:Виж какво, лигаво момиченце , няма да ми държиш такъв тон, ясно ли ти е!!! Нито сам сестра ти, нито сам някоя твоя позната, че да ми държиш такъв тон. Това че нямаш елементарно възпитание е повече от очевидно, но не значи че някой ще ти обръща внимание на простотиите! В живота такива като тебе с тоя тон и държание никой не ги търпи! Намерила госпожичката място да се изявява. Изисква се минимално възпитание и интелект, за да комуникираш с хората нормално без да ти проличи простащината...в твой интерес е да се постараеш. И форумите на ВУЗ-овете не са място за подобен род заяждане на дребно !