КП -Начева или Карагьозова???
Модератор: MidwinterSun
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Аз точно днес минах по КП, и двете изпитваха, аз бях при Карагьозова и имам 6
държа се много човешки; от каквото слушах да говорят колегите преди мен, си извадих заключение, че всичко зависи от това да почнеш да й говориш гладко в началото, без да се запъваш, и да използваш хубави дъъълги и изчерпателни завъртяни юридически думички
Примерно колежката преди мен малко се пооплете и тя като я подхвана разходи я по половината материал и пак й писа 3.Всичко е в тва ако й хареса как говориш-нататък е лесно; мен ме прекъсна посред първия въпрос, а по втория ми зададе няколко нейни си въпроси-такива малко по-задълбаващи, и каза, че съм била "вникнала в материята". За РКСтата нищо не ме пита, всичко си беше по учебника. Нз Начева как изпитва, но аз бях много доволна при Карагьозова!
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
- milady
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Нали знаеш-каквото сънуваш, обратното се случва!
Доколкото знам, скъсани нямаше; ние имахме 3 или даже 4 дати, днес беше предпоследната, и доколкото ми разказаха миналите дни е имало само 5-ци и 6-ци и тук таме някоя 4ка за някои дето съвсем нищо не са знаели. Добронамерени са ако не друго-дори да се вижда, че не знаеш, те питат разни по-лесни неща за да има за какво да се хванат. Скъсани няма
Един съвет от мен:при която и да си в крайна сметка, иди по-рано да си от първите докато още са благоразположени! Аз не съм си избирала; просто бях една от първите там и К. дойде първа-и айде при нея...явно за добро!
му е майката, както всички знаем
Един съвет от мен:при която и да си в крайна сметка, иди по-рано да си от първите докато още са благоразположени! Аз не съм си избирала; просто бях една от първите там и К. дойде първа-и айде при нея...явно за добро!
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Инадзо Нитобе
- miellenelle
- В началото бе словото
- miellenelle
- В началото бе словото
- just me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Теглят се два въпроса(от едната половина на конспекта и от другата).Изпитът минава много леко(това е инфо от предварителния за тея дето заминаха на бригада).Най-ниската оценка е била 4,и то за такива,които нищо не са знаели.Ще изпитват Близнашки и Пламен Киров(може и асистентите,ама не се знае).Това е 
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
Cause any old time at all sounds good to me...
Еми хубаво,ама НС решава дали да се проведе референдум или не и проблемът,който да се подложи на гласуване.Пък и законът си го изготвя там съответната комисия,а не народът.don_angelitto написа:Напротив, не е друго. Карагьозова си е съвсем права. Народът може чрез референдум да приема закони с изключение на такива, които са свързани с държавния бюджет, са от компетенцията на ВНС и пр.shaho написа:Виж,това за референдума си е съвсем друго...
Днес имах изпит - при Начева.Имам 4 плюс...( плюсчето ми е най-официално в книжката...)
Е, много ми се щеше да е 5, за малко...
Тя ми вика - искам да оформя 5, ама вие не ми давате...
като си помисля, че някои колеги имаха с по-малко четене по-добри оценки и ми е гадно, ама здраве да е - нали го взех, че нещо се бях сдухала...Тя изпитваше по близо 40 мин. човек...Ама беше готина като човек-взискателна,но не злобна... 
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка: