КП -Начева или Карагьозова???

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

Аз точно днес минах по КП, и двете изпитваха, аз бях при Карагьозова и имам 6 :hello1: :D държа се много човешки; от каквото слушах да говорят колегите преди мен, си извадих заключение, че всичко зависи от това да почнеш да й говориш гладко в началото, без да се запъваш, и да използваш хубави дъъълги и изчерпателни завъртяни юридически думички :evil3: Примерно колежката преди мен малко се пооплете и тя като я подхвана разходи я по половината материал и пак й писа 3.Всичко е в тва ако й хареса как говориш-нататък е лесно; мен ме прекъсна посред първия въпрос, а по втория ми зададе няколко нейни си въпроси-такива малко по-задълбаващи, и каза, че съм била "вникнала в материята". За РКСтата нищо не ме пита, всичко си беше по учебника. Нз Начева как изпитва, но аз бях много доволна при Карагьозова!
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Браво, честито! :P Аз днес сънувах, че ме изпитва Карагьозова и имам 3...Беше ужасен кошмар... :( :oops: Гадничко се е случило на твоята колежка...А имаше ли скъсани от твоите познати?
Поне се радвам, че е изисквала по учебника...
Аватар
milady
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от milady »

Нали знаеш-каквото сънуваш, обратното се случва! :sleepy2: Доколкото знам, скъсани нямаше; ние имахме 3 или даже 4 дати, днес беше предпоследната, и доколкото ми разказаха миналите дни е имало само 5-ци и 6-ци и тук таме някоя 4ка за някои дето съвсем нищо не са знаели. Добронамерени са ако не друго-дори да се вижда, че не знаеш, те питат разни по-лесни неща за да има за какво да се хванат. Скъсани няма :headbang:
Един съвет от мен:при която и да си в крайна сметка, иди по-рано да си от първите докато още са благоразположени! Аз не съм си избирала; просто бях една от първите там и К. дойде първа-и айде при нея...явно за добро! :study: му е майката, както всички знаем
"Този, който говори на чужд език, би трябвало да е благодарен дори и само за това, че е бил разбран."
Инадзо Нитобе
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Това да се чува. :P Ами ще гледам да съм от 1-вите, ама като знам как се блъскат нашите обикновено, списъци правят, тва-онова... :roll:
Хубаво е, че не късат. :)
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Rechtswissenschaft написа:Хехехе :)

Пък и институцията на Президента ми е слабост... нали един ден ще ставам такъв? :););)
О...и ти ли? И моят мъж трябва да стане президент, нищо,че не е юрист, на мен ми се става президентша :lol:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

моята жена пък ще е мин-председател како Ад, ама не флудете темата :lol:
Изображение

Изображение
Аватар
miellenelle
В началото бе словото

Мнение от miellenelle »

колеги,кажете ми как минава изпитът при Близнашки :shock: специално към тези,които са от втори поток и го преживяха ве4е :wink: !
Аватар
miellenelle
В началото бе словото

Мнение от miellenelle »

колко въпроса се теглят,има ли разделиение на конспекта и как е направено до кой върос, :lol: ех колеги от втори поток -кажете нещичко ---ако сте ходили вече на изпита :wink:
Аватар
just me
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от just me »

Теглят се два въпроса(от едната половина на конспекта и от другата).Изпитът минава много леко(това е инфо от предварителния за тея дето заминаха на бригада).Най-ниската оценка е била 4,и то за такива,които нищо не са знаели.Ще изпитват Близнашки и Пламен Киров(може и асистентите,ама не се знае).Това е :)
Dream away,don't wait for the night...
Cause any old time at all sounds good to me...
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

don_angelitto написа:
shaho написа:Виж,това за референдума си е съвсем друго...
Напротив, не е друго. Карагьозова си е съвсем права. Народът може чрез референдум да приема закони с изключение на такива, които са свързани с държавния бюджет, са от компетенцията на ВНС и пр.
Еми хубаво,ама НС решава дали да се проведе референдум или не и проблемът,който да се подложи на гласуване.Пък и законът си го изготвя там съответната комисия,а не народът.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Днес имах изпит - при Начева.Имам 4 плюс...( плюсчето ми е най-официално в книжката...) :lol: Е, много ми се щеше да е 5, за малко... :( Тя ми вика - искам да оформя 5, ама вие не ми давате... :roll: като си помисля, че някои колеги имаха с по-малко четене по-добри оценки и ми е гадно, ама здраве да е - нали го взех, че нещо се бях сдухала...Тя изпитваше по близо 40 мин. човек...Ама беше готина като човек-взискателна,но не злобна... :)
Аватар
don_angelitto
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от don_angelitto »

got написа:Ама беше готина като човек-взискателна,но не злобна... :)
Именно, именно! Начева е перфектният изпитващ според мене.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Начева е лигла,а Карагьозова е кукумявка.Аз седнах при Начева , щото тя поне е вменяема,нищо,че беше в цикъл от скъсаните трима колеги преди мен.Aйде got, успех на ГП-то. И аз съм утре.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Успехи, колега! :D Дано мине успешно...А Начева скъса само 1 момче, когато бях аз, де...-тоя ден...
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”