По история в Пловдивския университет
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ViN_DieSeL
- От дъжд на вятър
- явор
- Летописец Виртуоз
Стига да черпиш, ще изкараш!ViN_DieSeL написа:еи днеска и батко ви дизел4о беше на изпит и написа 9 листа пак аз маи вси4ки теми по 9 листа за царквата пак...дано тук пове4е от 5.00 !!!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
ама elf_Ff ако наистина си написла 5 листа(а не 5 страници), това на практика си е що-годе един сносен обем на тема и аз неразбирам защо трябва да се тормозиш, докато не си видиш оценката
п.п. аз също написах 5 листа и половина и ще видим сега, пък и така като гледам повечето хора от нашата стая писаха горе-долу по толкова, то зависи и от почерк и т.н., така че не се знае, като излязат резултатите ще видим
п.п. аз също написах 5 листа и половина и ще видим сега, пък и така като гледам повечето хора от нашата стая писаха горе-долу по толкова, то зависи и от почерк и т.н., така че не се знае, като излязат резултатите ще видим
- Kristinche
- В началото бе словото
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз тоя изпит завинаги ще го запомня
Сещам се, че като влизах видях някакви същества дето са се надвесили над историите минути преди началото на изпита и щях да се рабия от смях
А пък при изпита по история в СУ ми разказаха как една майка (единствената майка, качила се до входа) се качва с дъщеря си, изпращат се с целувки и пожелания за успех и минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.

- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха, ей това ме разби направо...hazel написа:Аз тоя изпит завинаги ще го запомня![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сещам се, че като влизах видях някакви същества дето са се надвесили над историите минути преди началото на изпита и щях да се рабия от смях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А пък при изпита по история в СУ ми разказаха как една майка (единствената майка, качила се до входа) се качва с дъщеря си, изпращат се с целувки и пожелания за успех и минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Честно казано това стана много пъти на изпита по история, защото поради ремонта на ФМИ, нямаше надпис на централния вход и редовно го бъркаха със съседните Химически и Физически факултет. Едно девойче припадна във ФзФ като разбра, че е стигнало до точната сграда минута след като е съобщена темата и затова не го допуснаха до изпита....hazel написа:..минути по-късно дъщерята излиза и вика "Мамо, ама аз съм била в друга сграда". Не че съм злорад, ама то трябва да си верно тъп по default, за да си объркаш СГРАДАТА. Виж, за стаята е разбираемо.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И по английски!Trisha написа:утре ще излязат резултатите по история в интернет, да видим как ще ни изненадат...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .