Мъж отива да сваля жена, тя го оглежда отдолу догоре
и избухва в сатанински смях
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
И трите в тази поредност ли?Crematory написа:1.Вдигам ръчичка и показвам красноречиво халката
2."ами...аз съм омъжена, мъжът ми владее 3 бойни изкуства и се занимава с хладни оръжия."
3."Не, благодаря, имам достъчно на брой евентуални бащи за този месец"
pora_e_priqtel написа:
...
- Ти си прекрасен човек но...
- Ти не си виновен/на, просто аз...
nrggirl написа: вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"![]()
![]()
...
--> 

Влизаш в списъка ми с тривиални момичетаgitty написа: Още преди да отворя темата си казах, че по тази част май не ме бива особено на думи и се оказва, че наистина е точно така, таа моите реплики най-често са нещо от сорта..pora_e_priqtel написа:
...
- Ти не си виновен/на, просто аз...nrggirl написа: вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"![]()
![]()
...
Те всички са еднакви...pora_e_priqtel написа:Влизаш в списъка ми с тривиални момичетаgitty написа: Още преди да отворя темата си казах, че по тази част май не ме бива особено на думи и се оказва, че наистина е точно така, таа моите реплики най-често са нещо от сорта..pora_e_priqtel написа:
...
- Ти не си виновен/на, просто аз...nrggirl написа: вярно е готино... ама забравихме класиката - "ти си много готин човек, ама аз искам да сме само приятели"![]()
![]()
...
много ясно, какво има да го мъдрим, вие като че много ни щадите като ни режетеduh_navodneniq написа:Те всички са еднакви...pora_e_priqtel написа:Влизаш в списъка ми с тривиални момичетаОсобено, когато трябва да те отрежат