готина тема, мисля че ми знаеш мнението - никога не трябва да съжаляваш, че си рискувал, бих съжалявала единствено ако ме е хванало шубето и съм се скатала. най-големия ми ужас е да се събудя един ден със съзнанието колко истински и важни неща съм пропуснала заради единия страх. а аз съм пропуснала доста неща по независещи от мен причини, така че, падне ли ми шанс - с рогата напредBerserker написа:втора почти - смислена тема за деня...така е като не ме водите на бира....
гледам напоследък из форума какви ли не любовчийски, пиянски и други тям подобни теми, та: вайкате ли се за нещо, кога и за какво?
аз лично в повечето случай съм на принципа "по-добре да съжаляваш че си направил нещо отколото за нещо което не си", важен е опитал<тъпо е да те е яд че си си изпуслан шанса
>
едиствено изключение: наркотици-> хич не ме е чд че не съм пробвал
а ако си изпуснал да направиш нещо, после цял живот има да се чудиш какво е би могло да е![]()
а вий?
п.п. говоря за неща, които смятам, че си струват, но евентуално изискват някакъв риск, и известно колебание дали да ги направиш. не съжалявам, че не съм пробвала трева или че не мога да карам ски, защото никога не съм искала да го направя...