Предварителният изпит по английски в ПУ 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40
А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
На това мнение ще отговоря с месец закъснение... но какво пъкImaLiZnachenie написа:И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .