Предварителният изпит по английски в ПУ 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Аз пък имам 5.10.
`SunBeam`
В началото бе словото

Мнение от `SunBeam` »

ми така както сте почнали и аз да взема да се похваля :) 5.50, макар че на изпита в Софийския сигурно ще имам по-нисък резултат :(
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40 :( А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

ImaLiZnachenie написа:И аз да споделя грандиозния си успех - 5.40 :( А в продължение на две седмици само разправях колко лесен е бил изпита...
Както и да е. Някой питаше за статистика, надявам се да съм полезна: броят на оценките като моята и нагоре е 58. Сигурно повечето са на момичета.
Иска ми се да повдигна друга тема - какво мислите за новото балообразуване? Например, за английска филология (единственото, което лично аз искам там) оценката от изпита се умножава по пет. Което значи, че при евентуална еднаква оценка от дипломата по БЕ, но различна с 20 стотни от изпита, разликата в баловете ни става ЦЯЛА ЕДИНИЦА... Как ви се вижда?
Не знам, да не би аз да съм спала последните години и винаги да е било така? Дори съществуват специалности, при които нищо от дипломата не се взима, а оценката се умножава по 6.
На това мнение ще отговоря с месец закъснение... но какво пък :oops: Наистина в ПУ балообразуването е доста по-различно и на много специалности дори на човек не му трябва никаква оценка от дипломата. Това от една страна е добре ако някой е бил ощетен от кофти даскал/ка в средното училище, но от друга страна може да е изкарал случайно висока оценка от някой наистина по-знаещ отличник и... Уф, сложно е :D Пък иначе си права за разликата в бала. Максималният е 36, нали? При такова балообразуване дори не мога да преценя кой бал е голям и кой малък :shock: Честно казано не виждам смисъл от него, но... щом така са решили няма как да го променим (е, не че съм тръгнала, но...) :roll: Айде, успех на всички и на редовния! :wink:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”