Анулиране на изпита?!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Една приятелка пък каза, че трябвало да се номерират страниците и тя е забравила. Та , ще видим какво ще излезе накрая. Но аз все си мисля, че няма да направят проблем... :roll:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Много интересно. По мое време само трябваше беловата да е отпред, а черновата отзаде.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ами значи си престарял вече... :bigsmurf: :P
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Еее, недейте пенсионира батко си!
Spy_Smile
В началото бе словото

Мнение от Spy_Smile »

ами то на изпита, освен номерирането на страниците и задачите да са на отделна страница, трябваше и да се подчертава кое ти е белова и кое чернова. листите, на които трябваше да пишем бяха под формата на книжка. На нас ни препоръчаха да пишем черновата отзад- напред, а беловата отпред- назад в книжката.
Smile!:)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Така - всичко ми е понятно, само на нова страница нова задача за първи път чувам
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

С тея изисквания още повече спичат хората. Аз в математиката вече не се намесвам. Надявам се поне някъде във форума да открия задачите като се разцъкам още малко и да видя дали петте ми години в МГ са свършили работа. :wink:
Spy_Smile
В началото бе словото

Мнение от Spy_Smile »

ами така беше..само че го пишеше най-отдолу на листта със задачите и аз пропуснах да го прочета когато трябваше..чак вкъщи го забелязах. дано не го сметнат за знак, или каквото и да е там и да ми анулират работата, че уж се справих добре.
Smile!:)
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

iliyan написа:Еее, недейте пенсионира батко си!
Ееееее, стига де, в това няма лощо. :lol: Пък и аз направо ти направих комплимент като ти казах, че си престарял - в смисъл, че си помъдрял ,натрупал си житейски опит, решил си повече задачки.... и така. :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Значи при нас какво стана:

1. Предварително ни дадоха по 3 допълнителни листа за чернова. В книжката писахме само белова.

2. Понеже на опътването пишеше нещо само за химикал квесторите казаха да чертаем с химикал, а само окръжностите с молив. Послушахме ги. Ако ни прецакат заради това ще е голяма излагация!!!

П.П. На черновата съм писал на момчето до мен по малко текст какво дапише. Например: "пишеш *****, после ****, ама нали това" "напиши ми ***" ... Дали някой може да я гледа? :?
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ами нз дали ще я гледат, ама и ти... как можеш да пишеш такива неща, :x тва да не ти е в училище. Не можа ли просто да му посочиш нещата последователно, ами си писал чак думи. Дано си късметлия и да не ти го забележат. :wink:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Johana Jotkova написа:Ами нз дали ще я гледат, ама и ти... как можеш да пишеш такива неща, :x тва да не ти е в училище. Не можа ли просто да му посочиш нещата последователно, ами си писал чак думи. Дано си късметлия и да не ти го забележат. :wink:
Защо де - пишеш може да се възприеме като да си напомням на себе си 8). Аз доколокото знам черновите никога не се гледат.

А иначе. Аз нали искам право да уча. Помогнах на съученици, на които математиката повече им трябва. И да изгърмя едва ли ще ме махнат от цялото кандидатстване :roll:

П.П. Това да кандидатстваш за право като си от МГ и без да си решавал задачи 1 година да изкараш по-висока оценка по матиматика, от колкото по другите два предмета, че и да помагаш на съученици, дето са ходели по уроци много гадно ми звучи. ЗАЩО СЕ КАНДИДАТСТВА ПРАВО С ГОДИНИ, ИМЕНА и ЛИТЕРАТУРНИ КРИТИКИ!!! :(
Аватар
Show-Off
В началото бе словото

Мнение от Show-Off »

явор написа:А иначе. Аз нали искам право да уча. Помогнах на съученици, на които математиката повече им трябва. И да изгърмя едва ли ще ме махнат от цялото кандидатстване :roll
Какви деца раждала нашата България все още :)
Издигна ми се в очите...Да се пдоготвяш по литература и история, а освен това да ходиш на изпит и по математика...
Е,честно-шапка ти свалям... :thumbright:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

явор написа:П.П. Това да кандидатстваш за право като си от МГ и без да си решавал задачи 1 година да изкараш по-висока оценка по матиматика, от колкото по другите два предмета, че и да помагаш на съученици, дето са ходели по уроци много гадно ми звучи. ЗАЩО СЕ КАНДИДАТСТВА ПРАВО С ГОДИНИ, ИМЕНА и ЛИТЕРАТУРНИ КРИТИКИ!!! :(
Ами как да ти кажа....то и аз съм като теб. И аз уча в МГ, и аз мн я знам математиката (тая година малко по-малко по разбираеми причини), но и аз тряа да уча история и литература... :twisted: :twisted: :twisted: Искам да минава всичко, пък да става каквото ще става. Уффффффф, писна ми!!!!!!!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Johana Jotkova написа:Пък и аз направо ти направих комплимент като ти казах, че си престарял - в смисъл, че си помъдрял ,натрупал си житейски опит, решил си повече задачки.... и така. :wink:
Ааа, добре :D
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”