Годишни такси 2013/2014

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
elikok
В началото бе словото
Курс: първи

Re: Годишни такси 2013/2014

Мнение от elikok »

lindsinkawilliams написа:За БИО + АЕ колко е годишната такса?Не можах да намеря нищо за тази специалност..
Миналата година е била за биология и английски език 750 лв. за година.
Начертай кръг, а не сърце, около човекът, когото обичаш, защото сърцето може да се счупи, но кръгът продължава вечно...
Аватар
foxgirl_sf
В началото бе словото
Специалност: ПНУП

Мнение от foxgirl_sf »

elikok написа:
trichkova написа:И аз имам една въпросче. За да се запишеш е необходима диплома, лична карта, 3 снимки и бележка, че таксата е платена. Доколкото разбрах, таксаата, която трябва да платим пир записването е само зе първия семестър, а не за цялата година, но въпросът ми е къде севнасят парите. Пак ли на касите в Ректората или и във всеки факултет има каси, където може да платим?
Във всеки факултет си има каса :cat:
Глупости,не всички факултети имат каси...Няколко имат,но точно кои са незнам,знам със сигурност,че във ФНПП има.Трябва да се разровиш из страниците на факултетите за да си провериш за този,който те интересува.
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Факултетите със собствени каси са: Факултет по математика и информатика; Факултет по химия и фармация; Физически факултет; Факултет по начална и предучилищна педагогика; Биологически факултет и Стопански факултет. За всички останали факултети трябва да се мине през Ректората.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
lillygeorgieva
От дъжд на вятър
Специалност: Социология
Курс: втори

Мнение от lillygeorgieva »

Философски факултет може да заплаща таксите си и в касата на Стопански факултет. Това е възможно от 2 семестър на 2012/2013 учебна година :)
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Това и аз не го знаех, благодаря. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”