Дай някъф линк моля те!
Така само се дразня, нацуп!
Хайде, Жим, бъди добър фен!
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
НЕЕЕЕЕЕЕ този филм е УЖАСЕЕЕЕЕЕН...това въобще не е никакъв филм..абсолютна подигравка с всичко!! само постерът му е хубавJim написа:На скоро ми попадна някакъв афиш на филма "Ласт Дейс". Сега си го тегля като се надявам да са представили Кърт в истинската му светлина, че април месец наближава и ми поумръзна всеки път като се сещам за него да си пускам "Нирвана МТВ ънплъг Ню Йорк".Този "концерт" въпреки изминалите години от тогава,продължава да ме зарежда с енергията на грънджа, със страстта на Кърт , въпреки 4е там Крис ми изглежда като някакво хипи. За Кърт може още много да се говори и пише въпреки тоновете мастило, които са се изписали до сега, но важното нещо е 4е колкото и да го възхваляваме и по4итаме няма да кажем нищо ново. Но най-важното нещо е въпреки годините тази музика продължава да въздейства по свой собствен,неповторим на4ин за всеки от нас. Единственото което ни остава е да продължаваме да си пеем неговите песни с мисията да предадем този дух и на следващите поколения. Казвам неговите песни защото той бе духът на Нирвана; духът на грънджа.