39 години от рождението на Кърт Кобейн

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Е моля те поне кажи за саундтрака откъде ги точиш ?!?!
Дай някъф линк моля те!
Така само се дразня, нацуп! :evil:

Хайде, Жим, бъди добър фен! :P
Аватар
Jim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jim »

[url]http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5222900 дано да не 4ака6 като мен ве4е 47 4аса за 37%[/url]
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

Jim написа:На скоро ми попадна някакъв афиш на филма "Ласт Дейс". Сега си го тегля като се надявам да са представили Кърт в истинската му светлина, че април месец наближава и ми поумръзна всеки път като се сещам за него да си пускам "Нирвана МТВ ънплъг Ню Йорк".Този "концерт" въпреки изминалите години от тогава,продължава да ме зарежда с енергията на грънджа, със страстта на Кърт , въпреки 4е там Крис ми изглежда като някакво хипи. За Кърт може още много да се говори и пише въпреки тоновете мастило, които са се изписали до сега, но важното нещо е 4е колкото и да го възхваляваме и по4итаме няма да кажем нищо ново. Но най-важното нещо е въпреки годините тази музика продължава да въздейства по свой собствен,неповторим на4ин за всеки от нас. Единственото което ни остава е да продължаваме да си пеем неговите песни с мисията да предадем този дух и на следващите поколения. Казвам неговите песни защото той бе духът на Нирвана; духът на грънджа.
НЕЕЕЕЕЕЕ този филм е УЖАСЕЕЕЕЕЕН...това въобще не е никакъв филм..абсолютна подигравка с всичко!! само постерът му е хубав :roll: :roll:
(знам, че малко не в час идва тоя пост, ама какво да ме правиш:))
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”