[2012-2013] Социология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Re: [2012-2013] Социология
Миналата година е бил 23.05 на първо класиране с изпита по философия : )) Иначе какво стана с литературата, не си ли го изкарала?
In the game of seduction there's only one rule - never fall in love ^^
-
Desolation
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Тъпа история.. 4.13 имам, тоест нямам шансове с вечните високи балове на проклетата Психология, а даже сега по-изгодна ми е оценката от матурата по БЕЛ.. За тая специалност трябва да има изпит по психология или поне да се влизаше с философията, а не да се влиза с испански, примерно(нека няма обидени)! Лошо са го измислили и влизат хора, които не са годни да учат подобно нещо, не биха издържали психически най-малкото и нямат представа за какво иде реч, но уж им било интересно...
Сега се надявам да ми стане интересна социологията, а пък ако ли не, ще се мъча да се прехвърлям по-нататък и това е.
Сега се надявам да ми стане интересна социологията, а пък ако ли не, ще се мъча да се прехвърлям по-нататък и това е.
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
Хаха, честно казано на мен ми е интересно да видя какво се учи, но хубавото е, че винаги имаш опция да се прехвърлиш..Иначе явно ще сме колежки : ))
- Диаси
- В началото бе словото
На мен ми е на трето място. Чакам резултат от изпита по история, но дори и да не ме приемат по първите две желания, няма да съм разочарована, защото и социологията ми харесва много. 
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
Ти с изпита по история ли?
- Диаси
- В началото бе словото
Да. С история съм...
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
а какви са ти предишните желания ?
- Диаси
- В началото бе словото
Международни отношения и Европеистика, но тях ги отписах напълно вече.
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
Защо? Иначе аз се радвам, че намерих още един бъдещ колега, но на 30ти ще се разбере всичко : )
- Диаси
- В началото бе словото
Заради английския. Оплесках работата, но здраве да е :]]. На 30 ще се разбере, да не слагаме тигана преди да сме хванали рибата. 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Имате и опция за лични съобщения. 
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
Нали това е темата за хора, които са писали Социология ? Не смятам, че пречим на другите. Плюс това в другите теми доста се отклоняват от истинската същност на нещата : )
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
Desolation, и аз донякъде подкрепям мнението ти и според мен има някои недоизмислени неща покрай тая психология. Както и да е, и аз с моето 5.00 по английски и бал 26.57 нямам съвсем никакъв шанс за там.
Социолози, защо избрахте тази специалност? Не съм я писала и не съм никак наясно с нея, затова ми е интересно какво представлява точно и питам вас =] Какво учите, какви са възможностите за работа по специалността след това?
Успех ви пожелавам.
lillygeorgieva, на доста твои мнения бях попаднала и виждам, че наистина много си искаш това, така че специално ти стискам палци =]
Социолози, защо избрахте тази специалност? Не съм я писала и не съм никак наясно с нея, затова ми е интересно какво представлява точно и питам вас =] Какво учите, какви са възможностите за работа по специалността след това?
Успех ви пожелавам.
lillygeorgieva, на доста твои мнения бях попаднала и виждам, че наистина много си искаш това, така че специално ти стискам палци =]
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
-
lillygeorgieva
- От дъжд на вятър
Ер малка, благодаря много..Иначе аз избрах социология, защото ме влече общество и всичко около него и в крайна сметка не е важен бакалавъра, а магистъра, а четох, че за магистър Трудови пазари и развитие на човешките ресурси най-добре се представят социолозите : ) Не знам още нищо, но се надявам много да вляза, защото с всеки изминал ден ми става все по-напрегнато. Иначе успех и на теб, дано ти стигне бала за така мечтаната от много хора психология. И аз ти стискам палци : ))
-
johniebg
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: ъаъа
Прекрасен избор!lillygeorgieva написа:Ер малка, благодаря много..Иначе аз избрах социология, защото ме влече общество и всичко около него и в крайна сметка не е важен бакалавъра, а магистъра, а четох, че за магистър Трудови пазари и развитие на човешките ресурси най-добре се представят социолозите : ) Не знам още нищо, но се надявам много да вляза, защото с всеки изминал ден ми става все по-напрегнато. Иначе успех и на теб, дано ти стигне бала за така мечтаната от много хора психология. И аз ти стискам палци : ))
Социологията е невероятна специалност и това да изследваш обществените тенденции и да вникваш дълбоко в случващото се в момента е нещо изключително интересно. На мен лично ми е второ желание и наистина ме привлича най - много след Политическите науки! Желая ти успех lillygeorgieva в това уникално начинание!