О, хора! Познавам ви от 1 година и не мога да определя форумна, която да ми е любима, защото всички са такива. Изминалата една година беше невероятна - като тръгнем от едно спонтанно събиране у Нора, след което изтрезнявах 24 часа

, минем през партито у Мила срещу 1 юли (с една от най-вкусните домашни торти, които съм яла), рожденият ден на Ангел у Боби, един купон у Иво, който приключи с ядене на шкембе, а аз бях на работа след броени часове

летните купони у Поли, РД-то на Попови... и стигнем до първия купон, който направих вкъщи с форумци... есенните купони у Боби, които продължаваха с дни (все още обвинявам сока от ананас за едно напиване), партито по случай Хелоуин у нас и последвалото го женско парти (тогава изкарах 72 часа почти без сън)... незабравимият 8 декември у Фак, февруарското парти у Боби за края на сесията, когато слушахме Горан Брегович... Оф, изпускам толкова други виждания, излизания с форумци, които също са ми толкова любими, но просто няма как да изброя всичко...
Накрая ще обобщя, че не си спомням по-епична година с толкова много купони, алкохол, смях и простотия в големи количества..