Колко връзки са стартирали чрез този форум?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Колко връзки са стартирали чрез този форум?

Мнение от fak »

е, ок..
тоя път за спам ше ме бамнат само мене/
:lol: :mrgreen: :lol:
la douleur exquise
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Много!!! :geek:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

То колко са почнали - добре. Ама колко са издържали някакво по-значително време... Щото по моите наблюдения, хем не са много, хем после при разпадането им драмата е пълна и се започват форумните клюки, одумвания и сапунки, които са в значително по-концентриран вид, отколкото в "реалния (да се чете "нефорумен")" живот.
Тук сме точно като някакво малко, еснафско градче, дето ако някой кихне в единия край, някой по-възпитан му вика "Наздраве!" от другия. А ако не се е чуло някой да кихне (дълго време или изобщо), съседите почват да шушукат, че има (поне) пневмония. Или че е болен от СПИН. Или... де да знам, схващате ми мисълта.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:То колко са почнали - добре. Ама колко са издържали някакво по-значително време... Щото по моите наблюдения, хем не са много, хем после при разпадането им драмата е пълна и се започват форумните клюки, одумвания и сапунки, които са в значително по-концентриран вид, отколкото в "реалния (да се чете "нефорумен")" живот.
Тук сме точно като някакво малко, еснафско градче, дето ако някой кихне в единия край, някой по-възпитан му вика "Наздраве!" от другия. А ако не се е чуло някой да кихне (дълго време или изобщо), съседите почват да шушукат, че има (поне) пневмония. Или че е болен от СПИН. Или... де да знам, схващате ми мисълта.

:lol:
Еми то той форумът трябва да се развива. :P :P И все пак трябва да има и някои, които така и не са били разкривани...направо да им завиди човек. :scratch:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

За да се отговори на този въпрос, трябва да има някой, които знае всички двойки от съществуването на форума. :roll:
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ми аз освен да плюнча калема и да почвам да изреждам. Толкова отдавна съм наоколо, че помня връзките от времето, когато някои от вас са влизали в гимназия тепърва. Но тъй като аз винаги научавам последна клюките, ще взема да пропусна някое важно събитие, тъй че нека друг да се нагърби с тежката задача да стане летописец на форумните романтични отношения. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Значи дотук статистиката посочва, че повечето забежки са били краткотрайни... :mrgreen:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Ели, аз броих до десет и спрях. И това връзки, продължили повече от месец, не забивки.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Сега ще ме караш и аз да почвам да броя... Но определено са бая повече от 10 - и това тия, за които се сещам а прима виста. Отделно съм сигурна, че има много, за които и не подозирам дори. И също не броя забивките. То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее... :)
В края на ноември
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ахахахах, айде да си мерим забивките! :mrgreen:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

'Ба, от това, дето съм чувала, срещу Светльо да бягаш, няма да го стигнеш в това отношение. :lol: Ние с Мила затуй броим само по-...ъх..."продължителните" връзки (че то и месец не е кой знае какво (гледам какъв критерий е пуснала Мила), ама поне не е чук и бег, все пак).
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Търговецът на кристал написа: То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее... :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Търговецът на кристал написа:'Ба, от това, дето съм чувала, срещу Светльо да бягаш, няма да го стигнеш в това отношение. :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

тая тема все повече взе да ми харесва..
la douleur exquise
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Търговецът на кристал написа: То може да се направи едно баджанашко дърво на форума - кой-кого и прочее... :)
It's already done :mrgreen:

Aма съм убедена, че всеки може да допринесе с някое идруго допълнение като информация :lol:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Pics or it didn't happen!
В края на ноември
Аватар
slighter
Гутенберг

Мнение от slighter »

А защо аганция "Клю-клю" се интересува така живо от този въпрос? И каква точно е статистическата насоченост на това проучване?
한류
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”