[КСК 2012] Политология
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Политология
Vdimiter, благодаря за отговора. Знам френски и английски на задоволително ниво, интересуваше ме дали изучаването на езици е задължително за специалността. Имам желание да понауча поне още 2 езика в близките пет години.
Просто исках да си направя сметка дали езиците ще се учат като част от програмата или ще те трябва да заделям време, за да ги уча. Благодаря още веднъж : ) !
Иначе, за изучаване на филологии и дума да не става. Някак си не мога да си се представя да уча "това" занапред. 5 години езикова гимназия беше супер, но нямам намерение да се занимавам с това и занапред, по-скоро езиците ще бъдат добавка към бъдещата ми професионална реализация.
Просто исках да си направя сметка дали езиците ще се учат като част от програмата или ще те трябва да заделям време, за да ги уча. Благодаря още веднъж : ) !
Иначе, за изучаване на филологии и дума да не става. Някак си не мога да си се представя да уча "това" занапред. 5 години езикова гимназия беше супер, но нямам намерение да се занимавам с това и занапред, по-скоро езиците ще бъдат добавка към бъдещата ми професионална реализация.
бал около 24-24.6 , дали ще е достатъчен ?
-
Nemalp
- Да живей словото
Аз ли съм, предполагам, че си момче. Спрямо баловете от миналата година 24,6 не е достатъчен. Ако качиш до някъде 25,5 би трябвало да влезеш на второ класиране.
Ето линкове за класиранията от миналата година:
1-во: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20050
2-ро: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20119
Ето линкове за класиранията от миналата година:
1-во: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20050
2-ро: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 58&t=20119
Здравейте , бихте ли ми казали как точно се изчислява бала и взима ли се оценката от общия успех от диплома?Благодаря
Общият успех от дипломата не е фактор. А ето тук е обяснено за балообразуването.
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
политологията май няма да я бъде ... 5ци по история през годините и яко феил на матурата по бг 4.67 => 4.67+5=9.67 изпит по англ. примерно 5.00 => 15+9.67=24.6 , така ли се смята балът , дано бъркам нещо и се завиши някак 
Миналата година балът за момчета на трето класиране е паднал до 24.32,така че имаш шанс
-
Nemalp
- Да живей словото
На трето класиране не ходят ли само тези, които не са приети в никаква специалност ?
Знае ли някой на кой линк ще проверяваме специалностите ,които сме приети или още няма такъв
- Calamity
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Още няма. В началната страница на университета ще пише първо оценките, след това резултатите от класиранията. А аз пожелавам успех на будещите колеги и ще се видим в началото на Октомври : )saniusha написа:Знае ли някой на кой линк ще проверяваме специалностите ,които сме приети или още няма такъв
-
manuelita
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Според вас с бал 28,86 вътре ли съм? Питам дали е сигурно, не искам да се хваля или нещо подобно.
- velichkov
- В началото бе словото
100 % си вътре с 2 единици над минималният от миналата година на 1-во класиране
Честито 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
manuelita
- В началото бе словото
И ти ли си за Политология?
- Calamity
- В началото бе словото
- Специалност: Политология
Мануелита, гарантирам ти, че балът ти стига. Ако си за Политология - честито : )
- thebeliever
- В началото бе словото
Излезе първо класиране - мин. бал за момичета е 25.88, а моят е 25.21. Как мислите дали има шанс да падне на второ класиране? Много се чудя дали да рискувам и да си изтегля дипломата от УНСС...