Подготовка по математика?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Това ръководство доста хора са ми го препоръчвали,а никъде го няма :roll: Много ще съм благодарен ако някои каже къде мога да го намеря :)
А от кой град си?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Nitro
В началото бе словото

Мнение от Nitro »

Силистра :wink:
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

Да възродя малко темата:
Наскоро с баща ми имахме спор - пречи ли музиката на решаването на задачи - който ме познава, знае че съм човек, който без музика трудно живее и когато съм вкъщи винаги звучи нещо. Бащата естествено трябва да е в опозиция и излезна с тезата "ако музиката помагаше на решаването на задачите, по изпитите щяха да ви пускат". Според вас пречи ли тя на концентрацията (говорим за нещо лекичко, спокойно, без вокали), или именно обратното - помага да се съсредоточиш?
:wink:
Изображение
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

На мен ми пречи,ако се опитвам да я слушам,но аз изключвам съзнанието си за нея и готово :wink: .Предполагам,че е индивидуално за всеки.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

starMonkey написа:Да възродя малко темата:
Наскоро с баща ми имахме спор - пречи ли музиката на решаването на задачи - който ме познава, знае че съм човек, който без музика трудно живее и когато съм вкъщи винаги звучи нещо. Бащата естествено трябва да е в опозиция и излезна с тезата "ако музиката помагаше на решаването на задачите, по изпитите щяха да ви пускат". Според вас пречи ли тя на концентрацията (говорим за нещо лекичко, спокойно, без вокали), или именно обратното - помага да се съсредоточиш?
:wink:
Много зависи от човека. Познавам хора, които учат на музика и си научават перфектно уроците.
Сам/а си прецени как да решаваш, само че имай предвид, че на изпита няма да имаш музика.
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

И аз уча на музика и мисля,че ми помага,така че не виждам какъв е проблемът.След като на теб ти помага,кажи на баща ти да си гледа работата :lol: Само гледай после резултатите ти да потвърдят това,което си казал 8)
Astral in da house...
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

принципно на мен не ми пречи шума. Докато си уча урока по история например, майка гледа телевизия в стаята ми! Но ако слушам музика - трябва да е без вокали, иначе се заслушвам и почвам да си припявам :D (защо ли мама излиза от стаята в този момент... :roll: )
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”