След като не ти харесва не и обръщай внимание.Например аз никога не разглеждам раздел"Спорт".Това,че спортът не ме интересува,не означава,че не трябва да има такъв раздел.Измисли някоя интересна тема и обещавам,че ще и обърна подобаващо внимание.Доколкото виждам, освен"Св. Валентин наближава - как ще празнувате?",не си пускал някаква нова тема напоследък.Хора, имам въпрос: СЕРИОЗНО ЛИ ВИ КЕФИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ В ТАЯ гадна ТЕМА ?!?!?!!?![]()
![]()
![]()
![]()
Змия-игра 2
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не проявявам желание да пускам теми. Ако си мислиш, че това ми е заниманието, грешиш! Не смятам че трябва да пускам тема за щяло и нещяло. Ако има нещо интересно, което да мога да споделя с вас - ако гръмнат Белия дом или потъне Африка и никой преди мен не го е писал, ще пусна и нова тема, вЕрвай ми!

Никъде не съм написала,че това ти е заниманието или нещо подобно.Точно обратното-общо си пуснал 18 теми,като 5 от тях са в раздел "Студенти".При положение,че във форума има почти 1300 теми не е много.Мислълта ми беше,че не си прав да се заяждаш с чуждите!Поне можеше да се изкажеш по друг начин:Не проявявам желание да пускам теми. Ако си мислиш, че това ми е заниманието, грешиш!
Това не звучи много културно!ГЛУПОСТИ В ТАЯ гадна ТЕМА
Тогава излиза,че празнуването на Св.Валентин за теб е толкова интересно,колкото и по-горе изброените неща.Ако има нещо интересно, което да мога да споделя с вас - ако гръмнат Белия дом или потъне Африка
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Първият казва дума и всеки следващ трябва да напише първата дума, за която се сеща и да започва с последната буква на предходната. Например някой написва "старт". Следващият трябва да напише първата дума, за която се сети и да започва с "т". Например "таван". Слеващият трябва да напише дума с "н". И т.н.