rogertaylor написа:Какво за теб е щастие?
Какво е приятел?
Белите могат ли да скачат?
Лепа Брена или Джъстин Бийбър? (оставям на теб да избереш "харесване", "нехаресване" или какъвто и да е друг признак за този избор

)
Металика или Гънс? Защо?

Гуш или цун?

Щастието... това е нещото, към което постоянно се стремя, не моето лично щастие, ами по-скоро това на хората около мен. За това си имам и такива проблеми. Според мен има пълно щастие, в зависимост от това как човек гледа на нещата.
Щастието, това е да се прибереш вкъщи и да те посрещнат усмихнати лица, щастието това е да си пийнеш едно чайче някъде в студен, есенен или зимен ден, докато си говориш с приятели, щастие е, когато ходиш по улицата и си слушаш твоята любима музика, гледайки небето или просто мислейки си за нещо хубаво, щастието е, когато намериш нещо, което отдавна си търсел и все ти е бягало...
Нито един от двамата не съм слушала през живота си. Мисля, че веднъж пуснах една песен на ДБ, и я спрях така както я и пуснах- без да вкарам каквото и да било съзнание за това което правя. ЛБ имам само бегъл спомен как изглежда, обаче и за това не съм сигурна. За това ще избера... никой.
Металика. Отраснах и с двете банди, но Металика са останали по-надълбоко в съзнанието и сърцето ми. А от Гънс ме трогват само 3-4 песни, което автоматично дава преднина на Металика. А, и плюс това, мога да свиря началото на Нотин' елз маттърс!... На телефона си!...
Зависи за какво гуш и какво цун става дума. От момче или от приятели? Тук в Полша постоянно трябва да целуваш познати хора, в смисъл, в България същото се правеше, но не чак толкова. Виждате се с един човек - 3 целувки, разделяте се - 3 целувки, втф, аз се чудя защо перманентно съм болна, то само ми вкарват някви бацили.
Иначе мисля, че предпочитам гуш. Едно такова топло, романтично гуш, или гуш докато заспиш, това е най-хубавото.