Изпита по ИБДП при Токушев

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

То като се замисли човек, при Токушев всичко е култово. :) Като се започне от начина, по който си тества микрофона преди лекция, и се стигне до "С това си позволявам да приключа за днес" :) Човекът си има реплика за всичко /коя от коя по-култова/! :D :D :D
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аз си спомням как след изпита казваше на всеки втори "заповядайте,колега, добър"...И му подава книжката... :lol:
Аватар
mimka
В началото бе словото

Мнение от mimka »

А пък, когато една колежка, каза "...както вече споменах....", той се обиди, че го мислели за глух и "...ама аз това го чух вече, колежке! Вие мен за глух ли ме имате?!"
Seeking love!
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Наистина кофти даскал, това са от ония индивиди, дето се мислят за недосегаеми, катос е изправят пред студент!!!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Абе човекът е и на доста години...Не знам точно, но доста...Чух да ми разправят, че едно време бил прокурор...Някаква колежка на изпит се разревала и той казал" Вижте, колежке, аз съм пледирал за 9 смъртни присъди"... :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

got написа:Абе човекът е и на доста години...Не знам точно, но доста...Чух да ми разправят, че едно време бил прокурор...Някаква колежка на изпит се разревала и той казал" Вижте, колежке, аз съм пледирал за 9 смъртни присъди"... :roll:
Това ми е много познато, но лееееееко модифицирано, хвала такЪвИ преподаватели...

"Гледали ли сте филм на ужасите? Не? Тогава ще го видите. Отблизо. И не само ще го видите, ами и ще участвате в него. Главна роля."

Простете за офтопика, но тия преподаватели са най-точните.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Otkrovena
В началото бе словото

Мнение от Otkrovena »

Изпокъсах си нервите да уча за този изпит. Цяла година четене за контролни, 8 дни четене за изпита и накрая - бяло поле.
Като видях как разпъва на кръст една колежка, психиката ми се срина тотално. Постоянното местене и факта, че слушаш отговорите на колегите и неговите постоянни прекъсвания, заличиха всяка възможност за концентрация на изтормозения ми мозък. Като се замисля как на магия го взех този изпит се радвам, че няма да се явявам пак.
Като птица в небесата
ти не спирай да летиш!
Ако вържат ти крилата
помни, че можеш да вървиш!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Определено Д.Токушев е всяващ смут проф... :oops: То изпитът първия семестър при декана си е направо изпитание за все още младата студентска душа. Поздравления на всички,които са си взели изпита при него и са горе-долу доволни! :wink:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
npa
В началото бе словото

Мнение от npa »

kolegi, ako nqkoi oste ne e zakupil u4ebnizite za toku6ev, prodavam moite na polovin zena: mirinta@abv.bg

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВО – ФОТОКОПИЕ – 8,00 - прoдава се за: 4,00

ИСТОРИЯ НА НОВОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО - ДИМИТЪР ТОКУШЕВ - СИБИ 2004 – ОРИГИНАЛ – 13,00 - прoдава се за: 6,50
НОМЕР ЕДНО
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от НОМЕР ЕДНО »

npa написа:kolegi, ako nqkoi oste ne e zakupil u4ebnizite za toku6ev, prodavam moite na polovin zena: mirinta@abv.bg

ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ФЕОДАЛНА ДЪРЖАВА И ПРАВО – ФОТОКОПИЕ – 8,00 - прoдава се за: 4,00

ИСТОРИЯ НА НОВОБЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА И ПРАВО - ДИМИТЪР ТОКУШЕВ - СИБИ 2004 – ОРИГИНАЛ – 13,00 - прoдава се за: 6,50
Колега тук да не е "Славейков" :lol: :lol: :lol:
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

A koga e be hora? na koq data?
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Каквото и да пишете, Токушев рулира и то доста яко! 8) А как е малкия Токушев - Виктор? :shock:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Малкия Токушев ми беше асистент мин.г. по гражданско.Ами какво да кажа- един от много малкото в ЮФ, който си водеше без грешка упражненията и ми беше много полезно... :D
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Браво на Викторчо!
Аватар
Josefinne
Пишете, о, братя
Специалност: право
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Josefinne »

ХОРА, кога е датата???