Интернет доставчици (Иво иска да ви пита)
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Иво иска да ви пита
Въпросът ти е непълен. Често се случва в различните райони на София мрежата на даден доставчик да бъде с различно качество. Теб не те е еня дали мегалан имат стабилно покритие в Младост, при условие че в твоя район положението може да е точно обратното. Повече успех ще имаш, ако разпиташ съседите. Но от това, което аз масово съм чувала за Мегалан и СпектрумНет, е, че откакто Мтел ги изкупиха, качеството им чувствително е спаднало. Това със сигурност важи за Мегалан в кв. Изток, където имам познати, които доста оплаквания и благословии изсипаха по адрес на интернета си.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Иво, за Гео Милев, Мегалан са чук, две години и нещо ги ползвахме в старата квартира, нетът ни е спирал 2 пъти.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Мегалан
, защото:
1. Отделът по поддръжка кърти. Една нощ (към 1-2 часа) си унищожих нещото, с което завършва кабелът на нета и се пъха в лаптопа. Звъннах им да ги питам за инструкции как да го сменя. След около 15 минути на вратата почука един мегаланец и ми го оправи.
2. Мегалан започнаха да ползват GPON технологията, която има доста предимства в сравнение с другите видове мрежи. Лошото е, че все още не е въведена във всички квартали.
1. Отделът по поддръжка кърти. Една нощ (към 1-2 часа) си унищожих нещото, с което завършва кабелът на нета и се пъха в лаптопа. Звъннах им да ги питам за инструкции как да го сменя. След около 15 минути на вратата почука един мегаланец и ми го оправи.
2. Мегалан започнаха да ползват GPON технологията, която има доста предимства в сравнение с другите видове мрежи. Лошото е, че все още не е въведена във всички квартали.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Е как никой път на вратата не се появява мегаланка, а все мегаЛАНЕЦ...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Абе, на виваком интернета им винаги ли е толкова скапан или трябва да се чувствам специален?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Скапан си е по дифолт.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз знам, че е скапан.
С тях съм от 5 години, никакви проблеми не съм имала. Случвало се е да нямам интернет (по-сериозни проблеми) - 2 пъти беше заради забилият ми рутер, 1 път заради техен проблем и го оправиха веднага - дойдоха до нас, бориха се, след това администраторчето излезе, взе си една кирка и си слезе в шахтата и оправи проблема. Винаги има на разположение някой.
Последно като пуснахме интернет преди година имаше малко по-сложна ситуация, момчетата стояха цял ден докато оправят нещата така, както аз ги искам.
Така че аз за Мегалан само хубави работи мога да кажа. Имат издънки, разбира се, но честно казано аз откъм качество и обслужване съм много доволна.
Аз съм в Изток, честно казано оплаквания нямам. Не знам от кога не ми е спирал нета, случва се адски рядко. Тегля с доволни скорости, не съм на няква скъпа тарифа. Даже от евтините. Откакто ги взеха Мтел не съм усетила да има проблем или по-лошо качество. Като тегля неща ги тегля бързо, независимо дали е от БГ или от майната си.Това със сигурност важи за Мегалан в кв. Изток, където имам познати, които доста оплаквания и благословии изсипаха по адрес на интернета си.
С тях съм от 5 години, никакви проблеми не съм имала. Случвало се е да нямам интернет (по-сериозни проблеми) - 2 пъти беше заради забилият ми рутер, 1 път заради техен проблем и го оправиха веднага - дойдоха до нас, бориха се, след това администраторчето излезе, взе си една кирка и си слезе в шахтата и оправи проблема. Винаги има на разположение някой.
Последно като пуснахме интернет преди година имаше малко по-сложна ситуация, момчетата стояха цял ден докато оправят нещата така, както аз ги искам.
Така че аз за Мегалан само хубави работи мога да кажа. Имат издънки, разбира се, но честно казано аз откъм качество и обслужване съм много доволна.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Спектрумнет нямат денонощна техническа поддръжка. Поне допреди година нямаха.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.