Едно несбъднато общество.... поне за момента

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
WeeDichou
Да живей словото

Re: Едно несбъднато общество.... поне за момента

Мнение от WeeDichou »

Не протестирах защото:

Не подкрепям тези, които дават парите, но дваж повече не подкрепям тези, които ги взимат
Не харесвам моите пари да бъдат давани в система, която упорито отказва да влезе в XX-ти век (Да, в XX-ти)
Не ми е приятно, когато (протестиращите) студенти узурпират истината...и наричат несъмишлениците си - мишки, овце, апатични, незаинтересовани...или пишат едни такива...сълзливи блогоизлияния...как, видиш ли, те били толкова велики, ама никой не ги подкрепя...
Много лесно е да си площаден лъв...да крещиш и да вееш лозунги, където ноубади кеърс...лесно е да си на гребена на всеки протест...не за друго...всички леви, десни, зелени и кафяви маргинали живеят на жълтите павета...
Хайде сега...тия мега куул и смели типове (защото, нали...другите са мишки)...нека те да станат и открито да заявят какво мислят за преподавателите си. Мдааа...тези, от които пряко зависят оценки, успех, кредити, стипендии....О, Боже...дипломната работа...
Защо колегата от ФЖМК, дето е писал за Франция не напише, защоооооооо...в монтажното студио на неговия факултет трябва вратата и прозореца да са отворени постоянно. Пояснявам: Отворени са, за да става течение...иначе компютърът, с който се монтира...прегрява (Понеже е толкова мощен, че баца с Уиндоус 95-98)...
Защоооо студентите, например...снимат с видеокасета, на фона на ученически чин и самтинг лайк чаршаф...
Не е като да няма цифрова система...ама я ползват едни "бунтарско-студентски"...презаредени тв-предавания...
Наистина ми е непонятно....как така млади левичари подкрепят образователна система, в която благата са концентрирани в шепа хора...ама то в България...ни лявото е ляво, ни протестите са ни...протести.
:JC_spliff:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: Едно несбъднато общество.... поне за момента

Мнение от JudyRamone »

Абе и ти си прав, ама и не съвсем. Винаги има някакви такива подобни недоразумения, които не знаят какво правят, но го правят, за да са в центъра на събитията.
Аз например съм изключително доволна от преподавателите си, много са ми минали през главата и имам радикални забележки само към един-единствен (малоумен) асистент, който наистина ми е късал нервите и от когото нищо не съм научила. Но не, защото нищо не знае, а защото просто не можеше да преподава (беше млада) и имаше някакви проблеми. Едвам я изтърпях един семестър, честно, мразех я и до ден-днешен смятам, че е едно от най-големите преподавателски недоразумения евър. Да не говорим, че успехът на групата ни по предмета значително спадна... :rolleyes:
Но иначе пак ще напиша, че съм много доволна от всичко и всички около себе си във факултета си. Деканът ни е страхотен и с него определено имаме късмет. За ректора обаче за жалост не знам почти нищо, нямам представа на какъв принцип се разпределят парите по факултети, но и в нашия работим с техника и лаборатории от миналия век. Въпреки това нови апаратури се купуват доста (а те са меега скъпи, от порядъка на мноооого хиляди левове), защото от катедрите се организират и участват по проекти и т.н.
Във ФЖМК няма ли такива чуждестранни проекти??
И друго. Понякога става дума за по-широкоспектърни прояви, имам предвид, че аз отидох на последния протест, защото исках да покажа, че не съм доволна от пренебрежителното отношение на оня мазен червей Дянков, както и да се види, че в тая страна все пак ИМА студенти.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Обратно към “Мнения”