E-E По-напред си от мен! Аз от 33 години живея в София и чак преди няколко дена разбрах, че това е мостът но влюбенитеWinyan написа:от тригодини живея в София, но чак преди десетина дни разбрах, че оня пешеходен мост зад НДК бил мост на влюбените![]()
Вие намирате ли го за романтичен?
мост на влюбените
Re: мост на влюбените
Re: мост на влюбените
Честно да ви кажа и аз не знам защо са го нарекли така този мост и напълно съм съгласна, че хич не е романтичен, имайки пред вид, че влюбените са накацали по перилата, а под тях минават разни МПС-та от всякакъв калибър (да не ви разправям какво е като мине "Икарус")
Иначе готиното му е през лятото, привечер, когато НДК-то се напълни с хора (имам пред вид градинката) и така по моста можеш да видиш, че в БГ не всичко е пенсионери:)
Преди няколко години (2-3 не знам, не си спомням точно) в Mc Donald's, който се намира отдолу също, свиреха разни групи (привечер) и беше готино (това беше една инициатива на Мак Доналдс, ако не се лъжа), защото можеше да си седиш горе, да си хапваш вкусен сладолед от 29 стотинки и да слушаш хубава БГ-музика:)
За разни романтични места из Софето и аз не се сещам, но центърът на нощна София мен лично много ме кефи:)
Борисовата и НДК-то през лятото са екстра място за разходки:)
Иначе готиното му е през лятото, привечер, когато НДК-то се напълни с хора (имам пред вид градинката) и така по моста можеш да видиш, че в БГ не всичко е пенсионери:)
Преди няколко години (2-3 не знам, не си спомням точно) в Mc Donald's, който се намира отдолу също, свиреха разни групи (привечер) и беше готино (това беше една инициатива на Мак Доналдс, ако не се лъжа), защото можеше да си седиш горе, да си хапваш вкусен сладолед от 29 стотинки и да слушаш хубава БГ-музика:)
За разни романтични места из Софето и аз не се сещам, но центърът на нощна София мен лично много ме кефи:)
Борисовата и НДК-то през лятото са екстра място за разходки:)
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз пък въобще не мога да открия романтично място в София...Всичко е толкова забързано...Каква ти романтика,кви пет лева...Студ.град е лудница- адски много хора,постоянни купони- пак няма романтика.Центърът е шумен,забързан,сив...Кварталите не ги познавам всичките,ама сред толкова еднотипни блокове...пак не е романтично:( Е,всъщност не ми е проблем, тъй като аз и без това никога не съм била особено романтична...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Аз пък мисля, че за двама души, които сподлеят някакви искрени чувства или просто им е готино заедно или квото искате, и неромантичния 'мост на влюбените' може да е романтично място. Просто романтиката сама по себе си, не е нещо обективно, въпреки разпространеното мнение. Така мисля аз. Ако минаваш заедно с човека, в когото си влюбен, ще намериш романтика и в шума, и в колите които минават и ти ги гледаш отгоре и т.н. бла-бла. Ако седиш с приятелка и с ментичка в ръка и се лигавиш като идиотченце, шума на колите и начина по който хвърчат отдолу ще е перфектния фон за лигавене.
Светът го виждаме какъвто е (в определения момент) в нас, тъй че..
Не ми обръщайте внимание, че говоря така, аз съм от Философския

Светът го виждаме какъвто е (в определения момент) в нас, тъй че..
Не ми обръщайте внимание, че говоря така, аз съм от Философския
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Има:) Предстои ти да я откриеш:) Но нямам време да се разпростирам сега.Crematory написа:Аз пък въобще не мога да открия романтично място в София...Всичко е толкова забързано...Каква ти романтика,кви пет лева...Студ.град е лудница- адски много хора,постоянни купони- пак няма романтика.Центърът е шумен,забързан,сив...Кварталите не ги познавам всичките,ама сред толкова еднотипни блокове...пак не е романтично:( Е,всъщност не ми е проблем, тъй като аз и без това никога не съм била особено романтична...
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
-
udoo
Mnenie za "Mosta na Zagubenite"
Tozi most e prosto edno ot porednite izvinenia na bezpari4nite studenti!!!!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Мостчето си е много романтично. Стига да си с когото трябва. Най е хубаво вечер, коагто наблюдаваш забързаяните коли и всички онези светлини в София. Романтично може да бъде всяко едно място,стига да си го направиш такова!
Аз не живея в София, но за това мостче знам поне от 1 година някъде...
Аз не живея в София, но за това мостче знам поне от 1 година някъде...
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Сто процента подкрепям!!! Този мост е твърде оживен, за да има такава роля^Lisichka^ написа:Хаха,ами лично аз като чуя "моста на влюбените" си преставям някое усамотено мостче сред зеленина над някоя рекичка,птичките наоколо пеят,ухае на цветя,блика романтика...Софийския мост на влюбените май малко трудно би се покрил с тези представи

- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
И аз преди си мислих,че е оживен, но последният път като ходих не беше... Че и фоеверки имаше в далечината.Boromir написа:Сто процента подкрепям!!! Този мост е твърде оживен, за да има такава роля^Lisichka^ написа:Хаха,ами лично аз като чуя "моста на влюбените" си преставям някое усамотено мостче сред зеленина над някоя рекичка,птичките наоколо пеят,ухае на цветя,блика романтика...Софийския мост на влюбените май малко трудно би се покрил с тези представи
Човек трябва да бъде отговорен за действията си