евала bvz, точно така и колкото по-бързо го проумеят повече колеги, толкова по-бързо ще се пооправят нещата! ама кой ли ни слуша...bvz написа:Сома нещо много кратко ще кажа - ако на вас студентите то даден факултет не ви пука, и на ръководството няма да му пука за нищо.
Когато започнете да действата и да си търсите правата, ръковдството на факултета ще ви вземе насериозно.
Поне при нас е така!
Ако сме недоволни от нещо какво следва?!?!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Re: ???
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Реално погледнато аз лично няма от какво толкова да се оплача,освен от липсата на пари на Университета(ама това едва ли студентския съвете ще може да го реши).Какво имам впредвид-ами там където си караме упражненията ГГФ-то(мазето вдясно от мензата) е пълна мизерия,не е ремонтирано от 2рата световна война.Двете лафки пред стола не могат да поемат целия наплив през междучасията в резултат на което често човек закъснаява(не че ми дреме особенно де
) за час или пък въобще губи желание да се реди заради една минерaна вода или вафла-хайде студентския съвет да отвори ново заведение в уни-то
.Ааа да от време на време ме късат на някой изпит,но това дали не е заради това ,че не съм учил(хмм едва ли аз съм невинен , преподавателите са виновни
).Хайде и за това студентския съвет да се намеси 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Re: ???
Благодаря, а също и на Алхимика, който ми отговори на ЛС.bvz написа:Winyan, щом не ти се четат нормативни актове, ето страницата на Студентски съветhttp://www.uni-kalni.uni-sofia.bg
-
penka_agova
- В началото бе словото
-
penka_agova
- В началото бе словото
-
penka_agova
- В началото бе словото