Ако сме недоволни от нещо какво следва?!?!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: ???

Мнение от Berserker »

bvz написа:Сома нещо много кратко ще кажа - ако на вас студентите то даден факултет не ви пука, и на ръководството няма да му пука за нищо.
Когато започнете да действата и да си търсите правата, ръковдството на факултета ще ви вземе насериозно.
Поне при нас е така!
евала bvz, точно така и колкото по-бързо го проумеят повече колеги, толкова по-бързо ще се пооправят нещата! ама кой ли ни слуша... :evil:
Изображение

Изображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Реално погледнато аз лично няма от какво толкова да се оплача,освен от липсата на пари на Университета(ама това едва ли студентския съвете ще може да го реши).Какво имам впредвид-ами там където си караме упражненията ГГФ-то(мазето вдясно от мензата) е пълна мизерия,не е ремонтирано от 2рата световна война.Двете лафки пред стола не могат да поемат целия наплив през междучасията в резултат на което често човек закъснаява(не че ми дреме особенно де :twisted: ) за час или пък въобще губи желание да се реди заради една минерaна вода или вафла-хайде студентския съвет да отвори ново заведение в уни-то 8) .Ааа да от време на време ме късат на някой изпит,но това дали не е заради това ,че не съм учил(хмм едва ли аз съм невинен , преподавателите са виновни :lol: ).Хайде и за това студентския съвет да се намеси :lol:
Brainless Pirate
Гутенберг

Re: ???

Мнение от Brainless Pirate »

bvz написа:Winyan, щом не ти се четат нормативни актове, ето страницата на Студентски съвет :arrow: http://www.uni-kalni.uni-sofia.bg :lol:
Благодаря, а също и на Алхимика, който ми отговори на ЛС.
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

аз предлагам да влезем с кирки и лопати в отдел Студенти....и ще възцари справедливост...и на уважение към българската прогресивна младеж ще се научат :twisted:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

penka_agova написа:аз предлагам да влезем с кирки и лопати в отдел Студенти....и ще възцари справедливост...и на уважение към българската прогресивна младеж ще се научат :twisted:

пенке, уважавам те :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

Изображение
Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

me too 8)
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

Berserker написа:
penka_agova написа:аз предлагам да влезем с кирки и лопати в отдел Студенти....и ще възцари справедливост...и на уважение към българската прогресивна младеж ще се научат :twisted:

Давайте, агитката :D ....бъркам ли се или с Creed сте 4-ти курс?
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

Berserker написа:

Аватар
Creed
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Creed »

penka_agova написа:
Berserker написа:

не се бъркаш :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”