Салса
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Салса
Хах, Флъфка, нали ще свирнеш, когато сформират нова група? И горе-долу колко често се случва това (понеже тая очевидно я изпускаме
) - да се надяваме ли на октомври по някое време?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- originalsin
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
О.о +1, бройте ме и мен
Ще се ослушваме за оферти след първи....
"Ах, чувствам, че на човек е нужно нещастие или беднота, или болест. Иначе, току-виж, си се забравил..."
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Разбира се, ще кажаТърговецът на кристал написа:Хах, Флъфка, нали ще свирнеш, когато сформират нова група? И горе-долу колко често се случва това (понеже тая очевидно я изпускаме) - да се надяваме ли на октомври по някое време?
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми дано тогава тия да схващат бързо. Останалите нови - ако сте в София, не се чувствайте длъжни да ме чакате. Вие реално сте изпуснали само една седмица дотук и вероятно не е късно да се присъедините към тази група, а аз ще почна със следващата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
90 минути не е толкова гига натоварено (въпреки че след всяка тренировка тениската ми е 100% мокраfluffy cloud написа:Тази школа зад мола звучи интригуващо. Обаче 90 минути са доста за занятие. Не знам какво е темпото, обаче в школата на Памбос са по 50 мин. и излизам вир-вода и с добре "разтърсен" вестибуларен апаратЧас и половина биха ме "затрили" тотално
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Нова група при Памбос - започва от понеделник. Малко със закъснение го казвам, но пак добре, че се сетих да погледна в сайта им и да потвърдя подозренията си. "Тренировките се провеждат всеки Понеделник и Сряда от 20.30 ч. Записването става на място". И да пропуснете първия урок обаче, не е страшно. Той е само с две-три основни неща.

Меренгето е супер забавно, ама отдавна не сме танцували при Памбосpora_e_priqtel написа:Меренгето е много яко
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уииииии! Ама, Флъф, аз снощи имах предвид да не ме забравиш в някакво сравнително близко бъдеще. Не още днес да ме ковнеш с такава хубава новина.
Супер! Разбира се, пак няма да се мине без усложнения, понеже втората седмица ще я пропусна, но все ще се намери добра душа, която да ми помогне да наваксам.
Йей, доволно, доволно! В понеделник съм там.
А, Ил, с какви обувки/екип изобщо?
Супер! Разбира се, пак няма да се мине без усложнения, понеже втората седмица ще я пропусна, но все ще се намери добра душа, която да ми помогне да наваксам.
А, Ил, с какви обувки/екип изобщо?
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Да, я кажете за "екипировката", и аз се замислих за това 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз питах, защото съм виждала обувките за салса - като височина са подобни на онези, с които бях снощи, ама ми се струва леко несериозно да съм с такива съвсем отначало, при условие, че така и така се клатя като пияно мече.
В края на ноември
В края на ноември
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
ААаа, с квито ви е удобно. Аз съм си с обувки (не маратонки), защото повече се хлъзгат. Аз обичам когато се хлъзгам по пода. Иначе нужда от особена екипировка - аз си влизам както съм си по улиците, и така си танцувам и си ми е рахат 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Да де, ама понеже мойто "както съм си по улиците" варира от сравнително високи (и тънки) токчета през маратонки до кубинки/туристически обувки зимата и ми се искаше да знам дали има общоприет вариант. И нали не е проблем, ако все пак се окажеш без партньор? И нали има къде да се преоблечеш после (особено ако наистина се лее тая пот, която споменавате по-горе
)?
Ей, това ще е голям майтап.
Супер притеснено ми е, обаче нямам търпение да почнем. 
Ей, това ще е голям майтап.
В края на ноември
В края на ноември
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Уф, много ми се ходи пак на салса, ама едва ли ще стане преди ноември...
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Има съблекалня, до залата е. Партньори особено при начинаещите бол. За обувките - някои момичета са с токчета, други са по пантофи - както ти е най-удобноТърговецът на кристал написа:Да де, ама понеже мойто "както съм си по улиците" варира от сравнително високи (и тънки) токчета през маратонки до кубинки/туристически обувки зимата и ми се искаше да знам дали има общоприет вариант. И нали не е проблем, ако все пак се окажеш без партньор? И нали има къде да се преоблечеш после (особено ако наистина се лее тая пот, която споменавате по-горе)?
Ей, това ще е голям майтап.Супер притеснено ми е, обаче нямам търпение да почнем.