Признавам си,че за това не се бях сетила.Когато реша,че ще си запиша верните отговори на чина,си избирам такъв,който да е по-надраскан за да не си личи.Обикновено не ги записвам един до друг,а през равни интервали.Един път ги бях написала на дъската и учителката въобще не се усетиАко предварително си имаш верните букви, както се очаква от добрия cheater, най-доброто решение е да се напишеш на чина чифри (от 1 до 4 в повечето случаи), които съответстват на верния отговор.
Премер: 1-а/, 2-в/, 3-г/, 4-а/, 5-в/; на чина се появява: 1 3 4 1 3 и тъй като някой по- наблюдателен може да се усети между тези цифри слагаш още, този път от 5 нагоре![]()
Пишете НЕВИДИМИ пищови!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
twiggy, повечето ги мързи да гледат мен ако питаш, да не говорим за правене на тестове в 6 варианта. Пък и да разменят само въпросите, в повечето случай имаме готовия тест и най-малкото го прочитаме веднъж

започвам да мисляне е честно....... моята специалност е с 88% устни изпити, я измислте пищови и за нас!!!!!
напълно ти вярвам че е така, но жалко, тази практика трябва да се изкорени. тук да преписваш е геройство, докато на запад (не че съм фен на запада в други отношения) това е срамно и така и трябва да бъдеRaya_Alexandra написа:twiggy, повечето ги мързи да гледат мен ако питаш, да не говорим за правене на тестове в 6 варианта.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ето тука един сайт, посветен на пищовите
: http://www.pishtovi.com/