Има една пълна 6-цаmalinka написа:а сега няма пълна 6-ца.
Магистратура
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Магистратура
Това е класирането за миналата година: http://www.fmi.uni-sofia.bg/education/m ... 3fb972de4c
Аз не съм ходила на теста миналата година и не мога да преценя дали е бил по-труден или не. На сайта на ФМИ намерих публикувани само класиранията, но не и самите резултати. Ето линкове:
първи етап(това е нещо като неофициално предварително класиране)
първо класиране
втори етап
второ класиране
Ако гледате класирането, имайте предвид, че тази година за повечето специалности бройките са намалени спрямо миналата. Поне за Софтуерните технологии е така
първи етап(това е нещо като неофициално предварително класиране)
първо класиране
втори етап
второ класиране
Ако гледате класирането, имайте предвид, че тази година за повечето специалности бройките са намалени спрямо миналата. Поне за Софтуерните технологии е така
-
First_Lady
- В началото бе словото
Интересно, че има само една двойка. Струва ми се, че даже някой да е играл на тото, пак е хванал 3 и нещо - 4.
А не видях,че има една пълна 6-ца
.Да му(и) е честито.
Вие откъде знаете ,че бройките са по-малко за СТ-то?
Аз се глася за РСМТ-то и ако не стане СТ-то.Моя бал е 10.34 ама да видим!
Вие откъде знаете ,че бройките са по-малко за СТ-то?
Аз се глася за РСМТ-то и ако не стане СТ-то.Моя бал е 10.34 ама да видим!
Бройките са дадени на сайта на ФМИ. Тази година за СТ са до 25, а миналата година са били приети 41. Така че са по-малко, да. 
И в други специалности има поорязани бройки.
И в други специалности има поорязани бройки.

В края на тази презентация има бройките по специалности за тази година, а за миналата - в тази.
Malinka, за РСМТ няма промяна от миналата година - държавна поръчка са 40 бройки, а платено са неограничено количество. А като гледам миналата година минималният бал там е бил 9.02 и дори не са запълнени всички места. Което разбира се, не ти гарантира нищо за класирането тази година, но все пак...
Malinka, за РСМТ няма промяна от миналата година - държавна поръчка са 40 бройки, а платено са неограничено количество. А като гледам миналата година минималният бал там е бил 9.02 и дори не са запълнени всички места. Което разбира се, не ти гарантира нищо за класирането тази година, но все пак...
Enea,ще видим .Дано скоро излязат класациите ,че с предположения .....
В сайта на ФМИ е публикувано първият етап от класирането.
Предварителното класиране на сайта на ФМИ - http://www.fmi.uni-sofia.bg/news_html/k ... mag_1_etap
След първото предварително класиране трябва ли да се потвърди мястото или това ще стане след 24 септември след като публикуват реалното първо класиране.
Мисля, че не е необходимо потвърждение. Доколкото разбирам официалното първо класиране ще е едно към едно с това. И ако си доволен от специалността, в която си приет, просто отиваш и се записваш на 25 или 27. Вече ако искаш да участваш във второ класиране, не знам как стоят нещата. Ако някой знае, нека сподели.
Трябва да се пита в факултета за второто класиране как стоят нещата.
Тази година бала леко се е вдигнал .Специално за РСМТ-то от 9.02 на 9.40
Хайде честито на класиралите се и късмет на некласиралите се на второто класиране!
Тази година бала леко се е вдигнал .Специално за РСМТ-то от 9.02 на 9.40
Хайде честито на класиралите се и късмет на некласиралите се на второто класиране!
Да речем, че съм приет по второ желание, но съм преосмислил и съм се спрял на 3-то (за което и балът ми позволява) има ли начин да се откажа от 2-рото и да се запиша за 3-то?
А какви са тези двамата в СТ:
25 304 Владислав Валентинов Веселинов 9.66 1 I
26 381 Диана Максимова Йосифова 9.66 1 I
С доста нисък бал, класирани на първо желание, точно пък в СТ. Аз лично не съм класиран там на първо желание, а съм с по-висок бал. Платените уж се класират на останалите места след държавната поръчка.
25 304 Владислав Валентинов Веселинов 9.66 1 I
26 381 Диана Максимова Йосифова 9.66 1 I
С доста нисък бал, класирани на първо желание, точно пък в СТ. Аз лично не съм класиран там на първо желание, а съм с по-висок бал. Платените уж се класират на останалите места след държавната поръчка.