дилема

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

loserrrr
От дъжд на вятър

Re: дилема

Мнение от loserrrr »

Na purvo kalsirane sum priet po 4tata po red specialnost prilojna matematika..... s bal 23.40.kakuv e 6ansyt balyt na IS ili pone informatika,koito sa mi syotvetno 1 i 2ro jelanie da mi stignat za 2ro i 3to klasirane i koga se zapisva po klasirane ot 2ro ili 3to(za IS pi6e 4e min bal e 24.62 a za informatika 24.00- tova zna4i li 4e nqmam niakakyv 6ans da byda priet v edna ot tezi 2te specialnosti v sledva6tite klasiraniq pri polojenie 4e v IS ima 40 prieti i 40 svobodni mesta,a Informatika 75 PRIETI I 65 MESTA???)

p.p Mersi predvaritelno i sori za latinicata
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Изчакай 2ро класиране пък тогава му мисли.
Компютърни науки 1 курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

А то на коя дата излиза,че нещо се губя из сайта на СУ?

Знам,че записването от 2ро класиране става от 2ри до 4 Август,но кога излиза класирането не разбрах.
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Чл. 37. Вторият етап на класиране се обявява на 31 юли. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 2 до 4 август вкл. Резултатите от това класиране са окончателни.
Компютърни науки I курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Значи аз сега видях,че на първо калсиране съм приет по 4тата специалност ПМ,по напред са ми ИС(като първо) и инф(като второ) и КН(както 3то бтв се чудя за кво ли съм го пусал 3то) какво трябва да направя?Да изчкам ли второ класиране да видя дали ще мога да бъда приет поне инфроматика или трябва нещо друго да направя?
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Трябва да подадеш декларация за участие във 2ро класиране. Трябва да отидеш до ФМИ и си вземи и дипломата.
Компютърни науки 1 курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Уау!!!Трябва да отида до ФМИ до УТРЕ!така ли?Смисъл трябва да кажа,че исакм да участвам на второ класиране?Няма ли начин някой друг да го направи вместо мен понеже не съм от София като например му изпратя ксерокопие на дипломата си???
Аватар
bggashnik
Пишеща машина

Мнение от bggashnik »

Става, ако пратиш на някого нотариално заверено пълномощно, което ме съмнява да имаш :mrgreen: И трябва да е оригиналната диплома, не ксерокопие. Така че утре марш у София :wink:
Компютърни науки I курс
Аватар
unslb
В началото бе словото
Специалност: dsadas

Мнение от unslb »

Вми, защо не следиш сайта на СУ. Хващаш утре сутринта най-ранния автобус/влак отиваш за един ден потвърждаваш и се връщаш.
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

Леле,благодаря ви много за тази информация,хора!!!Значи трябва ад отида до ФМИ утре :bounce:
И нещо друго освен дипломата (оригинал) и лична карта трябва ли да нося и по принцип това отнема ли време,смисъл ще има ли опашки и т.н.?

п.п А на другия върпос....имам ли шанс евентоално да се калсирам поне за 2рата записана от мен специалност(Инф) на второ калсиране?
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Определено имаш шанс. Друго не ти трябва. Опашки не вярвам да има, все пак утре е последния срок.
Компютърни науки 1 курс
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

За всеки случай ще нося някой лев.А това трябва да го направя в отдел студенти във ФМИ ,така ли?

п.п Благодаря ви много за жизненоважната информация!
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

ПРОЧЕТИ малко във форума и се заинтересовай стига си писал в тази тема ненужни постове....
loserrrr
От дъжд на вятър

Мнение от loserrrr »

http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 44&start=0 ....... чел съм го ипреди това ,но направо го забравих

п.п И за да не е отново офтопик-да попитам ако утре не се запиша ПМ и декларирам,че искам да участвам на второ калсиране,но на 2ро калсиране отново не ми стигне бала за (Инф да речем,което ми е по-предно желание),какво правим?Би трябвало да запиша ПМ ,но кога,пак ли в срок 2-4 Август?
Аватар
unslb
В началото бе словото

Мнение от unslb »

Ако искаш по горна специалност отиваш да потвърдиш , че искаш да си на 2ро класиране.Ако не влезеш 2рото в специалността се записваш за тази в която си класиран в момента.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”