Записване 26-28 юли 2010 г.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Re: [AКТУАЛНО] Записване 26-28 юли 2010 г.
"Ако ще кандидатствате и за общежитие:
1. Акт за раждане + копие.
2. Студентска книжка.
3. Молба-декларация (взема се/закупува се оттам)."
.....
"4. Обикновено след 15 септември можете да минете през отдел "Студенти" да си вземете студентските книжки."
Тук нещо не ми стана много ясно. Кога се подават документи за кандидатстване за общежитие?
1. Акт за раждане + копие.
2. Студентска книжка.
3. Молба-декларация (взема се/закупува се оттам)."
.....
"4. Обикновено след 15 септември можете да минете през отдел "Студенти" да си вземете студентските книжки."
Тук нещо не ми стана много ясно. Кога се подават документи за кандидатстване за общежитие?
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Banurin
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
Може би ще задам малко глупави въпроси, но все пак, ще попитам
Комплекта с документите можем ли да го купим сега или съответно някога преди срока за записване, или трябва да е от 26-ти до 28-ми?
И като ги купим можем ли да ги попълним вкъщи или е задължително да го правим пред някого (т.е. пред хората, които ни приемат документите)?
Хаха, като си зададох въпросите видях колко нелепо звучат, ноо все пак...
Комплекта с документите можем ли да го купим сега или съответно някога преди срока за записване, или трябва да е от 26-ти до 28-ми?
И като ги купим можем ли да ги попълним вкъщи или е задължително да го правим пред някого (т.е. пред хората, които ни приемат документите)?
Хаха, като си зададох въпросите видях колко нелепо звучат, ноо все пак...
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Документите за кандидатстване за общежитие се подават при записването. Всъщност е една молба.The_Soldier написа: Тук нещо не ми стана много ясно. Кога се подават документи за кандидатстване за общежитие?
Компютърни науки 1 курс
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
morfei, това в последтсвие го разбрах (видях, че има отделна тема и за общежития), но не ми стана ясно, частта със студенската книжка. Тя е сред необходимите документи (според списъка посочен от Светльо), но също пише, че ще си ги получим след 15 септември. Предполагам, че я използват докато сме там, и после пак си остава при тях до 15 септември, сигурно е нещо такова..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- morfei
- Форумно зомби
Студентската книжка ти я "правят" до 15 септември, после отиваш взимаш я и се настаняваш в общежитието с нея.
Компютърни науки 1 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Документите ще се продават в книжарниците на СУ и в дните преди записването, така че няма проблем да си ги вземеш предния ден и да си ги попълниш вкъщи, щом държиш. На 3 етаж в Северното крило до 272 има едно табло, където има изложени образци, тъй като тези на сайта на ФМИ са малко по-стари.Banurin написа: Комплекта с документите можем ли да го купим сега или съответно някога преди срока за записване, или трябва да е от 26-ти до 28-ми?
ПП: Студентската книжка трябва и при подаването на документи за общежитието, не само при нанасянето. Но подаването на документи за общежитието съвпада със записването (при което така или иначе ще си носите току-що купените студентски книжки).
значи приемат ме примерно 3-то желание,а аз искам да участвам във 2-ро класиране, давам си дипломата и продължавам. На 2-ро класиране не ме приемат на 1-во желание и тогава какво става? Мога ли да се запиша в 3-тото желание? Значи с дипломата депозирам място в СУ или не съм разбрала? сорри, че пак питам
There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мястото ти в 3тото ти желание се запазва и ако не си приета в по-предно желание, можеш да се записеш в 3тото (2тото или n-тото) желание.
- ЕгасиКостов
- Да живей словото
- Специалност: Английска Филология
егати малоумната процедура
Пак ще се редим на опашка на езерото ариана
Няма ли вариант за онлайн записване?
Пак ще се редим на опашка на езерото ариана
Няма ли вариант за онлайн записване?
По всеки въпрос има две мнения - моето и грешното.
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Ееее ти пък искаш да ти е много лесно, не може така. Нали трябва малко да се поразходиш, да почакаш няколко часа.. мързелива работа
Ама пък в крайна сметка толкова учене, толкова нерви, та записването ли няма да изтърпим 
Аз искам да попитам, мога ли да се запиша за общежитие сега, а после да се откажа преди началото на учебната година? Понеже не съм сигурна на 100%, че ще живея с приятелка (понеже тя няма добри оценки и вероятно ще трябва да почакам другите класирания, за да разбере дали е приета) и искам да се подсигуря.
Аз искам да попитам, мога ли да се запиша за общежитие сега, а после да се откажа преди началото на учебната година? Понеже не съм сигурна на 100%, че ще живея с приятелка (понеже тя няма добри оценки и вероятно ще трябва да почакам другите класирания, за да разбере дали е приета) и искам да се подсигуря.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- bggashnik
- Пишеща машина
Можеш, естествено, никой не може да те задължи да останеш на общежитие. Препоръчвам ти да караш всичко по процедурата(записване за общежитие както си му е реда) и в момента, в който се откажеш, се свържи с човека по-долу и му обясни да прекрати твоята кандидатура, та евентуално да влезе някой заблуден кандидат
Изпълнителен директор на Поделение "СБО":
Петко Горанов
тел./факс: 02/963 42 38
e-mail: p.goranov@uni-campus.net
Изпълнителен директор на Поделение "СБО":
Петко Горанов
тел./факс: 02/963 42 38
e-mail: p.goranov@uni-campus.net
Компютърни науки I курс
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
А това непременно, няма да остане заето. Все на някой ще му потрябва общежитие
Благодаря ти много.
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
- morfei
- Форумно зомби
И двете трябва да се запишете на едно и също класиране, защото при подаването на мобла за общежитие има опция с кой искаш да бъдеш, но се изисква факултетния номер на този човек. А за да го вземете този факултетен номер по едно и също време, трябва да се запишете по едно и също време. Така че и двете трябва да изчакате 2ро класиране. Така след 2ро ще видиш дали приятелката ти ще бъде приета. Ако не е, няма да има нужда да подаваш молба за общежитие.
Компютърни науки 1 курс
- Sunshiiine
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Не, ако я приемат, ще живея в апартамент с нея. А ако не я приемат, ще се наложи да съм в общежитие, та затова питах. Получих си отговора де