каква е разликата с това кой какво може да готви .. примерноMERCES_LETIFER написа:Много е тъпо да питаш хората каква марка е телефона им.
Каква марка е телефонът ви?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Каква марка е телефонът ви?
- marty_ivanova
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Даа...сложно е с тия телефони,сменила съм адски много. Първият беше нокиа 3210
сега еволюирах в това отношение и съм с Blackberry (не си мислете,че бих дала луди пари за телефон-подарък е) Но иначе какво ли не съм имала - все старите на майка и татко,понеже татко мнооого обича нови джаджи. Най-доволна винаги съм била от Нокиа....
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Каква марка е телефонът ми?
Ами той е куче марка...
Ами той е куче марка...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Nokia, baby. В общи линии не ми дреме каква марка и колко пари ми струва телефона, стига да ми върши работа. "Ало-ало" да има, да мога да говоря 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
Мда по начало и моята концепция за добър телефон е близка до тази на колегата Scarface. Нямам нужда от камери, музика имам в главата си бол, колкото и извратено да звучи, трябва ми само да говоря. Ама напоследък много често имам нужда от бърза връзка с нет, а на телефоните, скоито съм сега, не успявам да направя връзка /не съм от най-грамотните технически/.
Принципно съм със SonyErricson T630 - у н и к а л е н телефон. Имам го вече.... пет години и отгоре..... милият какво ли не видя! И въпреки всичко, все още се държи.... вярно никога не съм го изпускал тежко, не съм го мокрил, само веднъж далдиса в една торта, ама успях да го изчистя. Невероятен е - баКтерията е оригиналаната на телефона и още държи - ако говоря, а аз на ден през него имам поне един час разговори, държи три дни и малко, а ако не говоря може и до пет дни да откара! Просто е перфектен.
Наложи ми се по различни причини да си намеря и още един апарат и се сдобих с една Motorola..... нямам никаква идея как се казва телефонът, знам само, че по-смотан телефон досега не бях срещал!!!!! Много е глупав, твърде много менюта, много усложнена работа с него.... не мога да му свикна. Изобщо.... освен че има високоговорител.... друго нищо хубаво не намирам в него. Голяма ч#кия е!
И колкото и да съм аналогов динозавър напоследък се заглеждам по SonyErricson Experia X1.... мисля т630-то като изпрегне да си взема такъв телефон, само заради готината .... кверти.... клавиатура!
Принципно съм със SonyErricson T630 - у н и к а л е н телефон. Имам го вече.... пет години и отгоре..... милият какво ли не видя! И въпреки всичко, все още се държи.... вярно никога не съм го изпускал тежко, не съм го мокрил, само веднъж далдиса в една торта, ама успях да го изчистя. Невероятен е - баКтерията е оригиналаната на телефона и още държи - ако говоря, а аз на ден през него имам поне един час разговори, държи три дни и малко, а ако не говоря може и до пет дни да откара! Просто е перфектен.
Наложи ми се по различни причини да си намеря и още един апарат и се сдобих с една Motorola..... нямам никаква идея как се казва телефонът, знам само, че по-смотан телефон досега не бях срещал!!!!! Много е глупав, твърде много менюта, много усложнена работа с него.... не мога да му свикна. Изобщо.... освен че има високоговорител.... друго нищо хубаво не намирам в него. Голяма ч#кия е!
И колкото и да съм аналогов динозавър напоследък се заглеждам по SonyErricson Experia X1.... мисля т630-то като изпрегне да си взема такъв телефон, само заради готината .... кверти.... клавиатура!
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Х1 има няколко неприятни недостатъка, които ме отказаха да боравя с нея навремето. Не си спомням с подробности, но например qwerty клавиатурата няма софт бутони, при което се налага да се използват основните такива под дисплея, а това прави боравенето с телефона неудобно. И някакви други такива.
Съветвам всички, които искат да си изберат по-софистициран телефон - прочетете ревюта на апарата преди да си го купите. Има неща, които се разбират за машината единствено в практиката, в процеса на боравене с нея, които трудно могат да се налучкат от параметрите.
Съветвам всички, които искат да си изберат по-софистициран телефон - прочетете ревюта на апарата преди да си го купите. Има неща, които се разбират за машината единствено в практиката, в процеса на боравене с нея, които трудно могат да се налучкат от параметрите.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз пък имам змията на телефона 
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Samsung са ми и двата...
Единият е http://www.telefon.de/images/big/samsung_sgh_e500.jpg , а другият : http://andryberlianto.files.wordpress.c ... -s5230.jpg
Единият е http://www.telefon.de/images/big/samsung_sgh_e500.jpg , а другият : http://andryberlianto.files.wordpress.c ... -s5230.jpg
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
от тия нокиите с фенерчето
здрав е, може да говориш по него, можеш да четеш съобщения от него, можеш да играеш Змията на него... друго не ми трябва
здрав е, може да говориш по него, можеш да четеш съобщения от него, можеш да играеш Змията на него... друго не ми трябва
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Вероятно имаме един и същO|OeHukc написа:от тия нокиите с фенерчето
- вечен студент
- Форумозавър Рекс
- Специалност: философия (СУ)
Що бе? Аз съм съгласен с Ирина. Миселх си: "кога ли този форум ще деградира до такава степен, че да почнат и за жи-си-ем-и да си говорят?" и днес получих отговор на въпроса си.allshallperish написа:Много е тъпо да пишеш в темата такива неща - просто не пишеш като не те кефи.MERCES_LETIFER написа:Много е тъпо да питаш хората каква марка е телефона им.
Много пъти съм попадал в смешната ситуация, когато хора, чиито телефон струва 10 пъти повече от моя, ми се молят: "извинявай, ще може ли да се обадя от твоя телефон, че нямам ваучер или нямам минути към еди-кой-си оператор" и т.н.; и като им подам моя стар, евтин телефон и им кажа: "говори си, колкото си искаш", ме гледат като попарени. Смешна работа! Или сядаме в заведение и някой вади на масата три скъпи телефона, а после се налага да го черпя, защото няма пари. И още по-драстични случаи съм виждал: човекът кара БМВ, а няма пари да си купи цигари, та му купувам аз.
-
Miss_Mystery
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: четвърти
Деградирахме хораааа. Трябва да основем клуб на деградиралите!
И аз ще съм му председател, защото съм най-деградиралата тук

И аз ще съм му председател, защото съм най-деградиралата тук
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Сони Ериксон К800и, Нокиа 2750, Нокиа 2130, Сименс С55, а от един месец насам имам и Самсунг Е1210М
(Знам, че съм телефонист...
Наскоро си взех специална чантичка за петте си телефона, които в края на месеца ще станат само 4)
(Знам, че съм телефонист...
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пичове, аз наскоро хвърлих око на Blackberry Curve 8310. Вече посъбрах информация оттук-оттам, но ме интересува дали някой е имал/има такъв и евентуално да сподели някво впечатление.

Ползвам само Nokia и то от доста време, това е железен телефон - силата е с него винаги! Последните месеци ми се наложи да ползвам заради работата Blackberry, но ми скъса нервите и си взех Nokia E 72.... сега съм с него и с една Nokia 8800 и нямам проблеми!