С каква най-ниска оценка от матурата приемат в СУ?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
vikie
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: С каква най-ниска оценка от матурата приемат в СУ?
Здравейте!Имам 5.65 по Български език на матурата, имам ли някакъв шанс да ме приемат педагогика с тази оценка в СУ?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Имаш. Само че вече е късно, ако още не си подала документи. Остава възможността за 3то класиране да подадеш за незаетите места.
Компютърни науки 1 курс
-
vikie
- В началото бе словото
Подала съм ги ,благодаря 
-
suletka_
- В началото бе словото
- Специалност: Социални дейности
- Курс: втори
За социални дейности няма страшно.
Особено за момчетата се влиза с много ниски балове.
Успех !
Успех !
Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейностиsuletka_ написа:За социални дейности няма страшно.
Успех !
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
Зависи изцяло от местата, които са останали незаети и броят на хората с по-висок бал от твоят, които подадат документи за тях.zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Мин година имаше хора, които влязоха с 3ка на матурата, но това не е гаранция за тая година според мен

мхм_Lina_ написа:Зависи изцяло от местата, които са останали незаети и броят на хората с по-висок бал от твоят, които подадат документи за тях.zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Мин година имаше хора, които влязоха с 3ка на матурата, но това не е гаранция за тая година според мен
- _Lina_
- Танцуващия с клавиатури
Бъди малко оптимист. Мин година имаше толкова мн хора, които не вярваха, че ще влязат, а пък успяха. Не знам де. Като видиш колко места има сигурно по-ще можеш да преценишzizka написа:мхм_Lina_ написа:Зависи изцяло от местата, които са останали незаети и броят на хората с по-висок бал от твоят, които подадат документи за тях.zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Мин година имаше хора, които влязоха с 3ка на матурата, но това не е гаранция за тая година според менблагодаря

Благодаря ви за подкрепата вярвам и имам голяма надежда_Lina_ написа:Бъди малко оптимист. Мин година имаше толкова мн хора, които не вярваха, че ще влязат, а пък успяха. Не знам де. Като видиш колко места има сигурно по-ще можеш да преценишzizka написа:мхм_Lina_ написа:Зависи изцяло от местата, които са останали незаети и броят на хората с по-висок бал от твоят, които подадат документи за тях.zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Мин година имаше хора, които влязоха с 3ка на матурата, но това не е гаранция за тая година според менблагодаря
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Имаш ТРОЙКА по БЪЛГАРСКИ на МАТУРАТА и искаш да учиш ПЕДАГОГИКА?zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Божее.... не ми се мисли какви учители ще преподават на децата ни...
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
Да 3 64 имам на матурата а доста хора са влезнали с 3 20 3 50 с изпит защото ...Etiainen написа:Имаш ТРОЙКА по БЪЛГАРСКИ на МАТУРАТА и искаш да учиш ПЕДАГОГИКА?zizka написа: Здравейте имам добър 3 64 на матурата по бел имам ли възможност да ме приемат на 3то или за празните места нещо където се влиза по лесно педагогика социални дейности
Божее.... не ми се мисли какви учители ще преподават на децата ни...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Хаха е хубаво де, ама нали се сещаш че изпит и матура са доста различни неща! Щом на матура имаш 3,60, значи на изпита в СУ сигурно имаш -3,60. 
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
Знам ,че е много по трудно бях на изпит по география знам за какво става въпросThe_Viper написа:Хаха е хубаво де, ама нали се сещаш че изпит и матура са доста различни неща! Щом на матура имаш 3,60, значи на изпита в СУ сигурно имаш -3,60.
- andi.borisova
- В началото бе словото
За да не правя друга тема ще питам тук. На матурите по БЕЛ имам 5.75 а по АЕ 5.04.. според вас за кои специалности са достатъчни тези оценки?
"Life isn't about finding yourself.
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
Life is about creating yourself" - George Bernard Shaw
- yolinaA
- Пишете, о, братя
- Специалност: Културология
- Курс: втори
Соц. дейности например