Размисли и страсти: Цветята на Злото

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти: Цветята на Злото

Мнение от Blood Countess »

Аз пък си мисля, че е по-малоумно да влизаш в групи като "9284983759736759732 фармвил кеш! Ит риъли уъркс, инвайт ооооол йор френдс" О.о Нека не раздаваме злобни епитети наляво и надясно, става ли, Иринчи, защото е възможно някой някога СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО да се засегне? :)

И за да не е съвсем офф топик:

Цветя на злото, коя ти е любимата книга (ако все още не са те питали де, нямах време да изчета цялата тема :oops: )?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Плазмодий написа:На какво свириш?
Пиано. И малко китара, ама като казвам малко, малко е.
А и веднъж духнах на валтхорна!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

любими форумци?
а най антипатични /на тоя може и да не отговаряш :P /
работиш ли
как правиш свободното си време не свободно
управлението на стопанства първо желание ли ти беше (да/не) защо/кое беше първото
Изображение
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Аааа... Цветята на злото :flower:

Това "прозвуча" все едно отдавна ми имаш мерак :lol:

Защо имаш само едно снимЧИ във ФБ?

Защото аз нямам Фейсбук, аз имам Фармвил :mrgreen:

Какво би казала на всички онези, които се дразнят на Фармвил и влизат в хипер малоумни групи като "Стига прави градини във Фармвил, излез направи градинка пред вас"? :evil:

Нищо. Аз знам защо играя и това ми стига. По същата логика може да се каже: Стига цъкай Хироус, оди са научи да яздиш кон. Ама едното какво общо има с другото?

Всъщност, винаги съм се чудила: колко съседи имаш? :mrgreen:

Току-що, специално за твоя въпрос погледнах. Пише 252. Става. Ама отдавна не съм правила чистка, а е време.

Но стига фармвилски истории! :)

Защо, ако има още нещо - давай. :)

Какви мъже харесваш? :bigsmurf:

Тук ме затрудняваш. Нямам типаж. Важното е да не се губим един в друг.

Доколко е важно за теб да си романтично обвързана... да речем в момента?

Това не знам как да го разбирам. Искаш да кажеш, че е пролет.. май месец.. и "трябва" да е важно (или не) да съм романтично обвързана? Не те разбрах.

Какви са бъдещите ти мечти, желания, планове?

Много искам да работя или да успея да съчетавам бъдещата ми работа с пътувания. Обожавам да пътувам. И не знам какво трябва да работя, имайки предвид това, което сега уча, ама ще измисля такава професия, ако трябва.

Разкажи ни някой миличък детски спомен! Изобщо какво детенце беше? :cherry:

Пред входа имахме много и все различни дървета. Мисля, че бяха.. 12-14 някъде. Нямаше такова, което да не съм изкатерила. Само 2 брези, без ниски клони, ми правиха проблем :lol: . И така всеки ден, според сезона бях или на сливите, или на черешите, или на вишнята, или на липата. А като има оберем плодовете и почвахме да обикаляме около блока, из квартала.
Не е конкретна случка, но това се сетих, като ме попита.
Какво дете съм била.. хм.. замисли ме. Като че ли бях по-любознателна, по-се бутах навсякъде, а после животът ме стресна и по-главното аз се стреснах от него.

Опиши един перфектен ден. :cyclopsani:

Ако се чувстваш удовлетворен накрая на деня, значи е бил перфектен. Съдържанието му се изменя, в зависимост от целите и настроенията.

Какво обичаш да хапваш? А да пийваш?

Аз много обичам да хапвам. И сладко и солено, зависи. Най-често ги смесвам.
Обожавам царевица. Това съм го яла в тонове няколко лета подред и не ми е омръзвало. За друго нещо, което да харесвам толкова не се сещам.
За пиене.. сега.. преди бях на мента, но след една конкретна случка я спрях и минах на текила. То и нея трябва да спра, ако взема предвид една друга конкретна случка, но все пак..
Не пия вино, бира и ракия, на което много хора ми се чудят.
А от неалкохолните - има едни сокове Йо-Йо с грозде и ябълка, много добри. Касис и папая харесвам, но като цяло наблягам на минерална вода и чай. Кафе също не пия.

Какво предпочиташ: да се социализираш или да се усамотиш с хубава книжка?

Много зависи с кого ще да е това социализиране.
Онзи ден ми казаха, че съм асоциална. Аз лично не мисля така. Просто често избирам да не общувам. И тук излезе доводът, че всъщност избирам да съм необщителна, хаха. Не знам. Още го обмислям това.
Но като цяло, щом има идея да се социализирам с някого, значи има защо :arrow: ще отложа четенето на книгата за в някоя дупка между лекции.

Назови няколко любими местенца в България!

Не съм ходила на кой знае колко места в България. Харесват ми места, до които трябва да се достигне. Трябва да има малко напън, за пълното удоволствие после. А и те са по-чисти, тези места някак.
Харесва ми Белинташ, Чудните мостове (макар и там да се стига директно с кола), в Шумен, Мадара е хубаво - някак имах усещане за историческото, когато бях там, имам една любима полянка, близо до хижа Здравец (в Родопите), където често ходехме, като бях по-малка.
И харесвам, когато кой да е град се разкрие пред мен, а аз го гледам някъде отвисоко, и най-вече го наблюдавам. Невероятни неща можеш да разбереш, ако постоиш и понаблюдаваш.

(...и за друго не се сещам в момента) :roll:

И за това благодаря. Не очаквах такова внимание.

А на първите 2 въпроса - по-късно ще отговоря, няма да забравя.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Blood Countess написа:Аз пък си мисля, че е по-малоумно да влизаш в групи като "9284983759736759732 фармвил кеш! Ит риъли уъркс, инвайт ооооол йор френдс" О.о Нека не раздаваме злобни епитети наляво и надясно, става ли, Иринчи, защото е възможно някой някога СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО да се засегне? :)
Тук и аз съм съгласна. Постоянно получавам покани за всякакви групи и страници и не знам какви неща. То е близо до акъла, че няма как да влезеш в една група и това да ти даде нещо в играта, като те не са свързани по никакъв начин.
Blood Countess написа:Цветя на злото, коя ти е любимата книга (ако все още не са те питали де, нямах време да изчета цялата тема :oops: )?
Мне, не са ме питали. "Граф Монте Кристо". 10-ти клас. Шашардиса ме.
После, като почнах да чета и извън учебната програма - хареса ми "Поща" на Буковски, "Прозорци към света" на Бегбеде.
Сега, обаче съм изцяло на вълна Ремарк. "Триумфалната арка". Това е.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

любими форумци?
а най антипатични /на тоя може и да не отговаряш :P /

Аз на всеки въпрос принципно мога да не отговарям. :mrgreen:
Лошо впечатление ми прави, когато някой избива комплекси чрез негативизъм. А в един форум това винаги личи.
Готино ми е, като чета някои съфорумци с едно такова специфично чувство за хумор, цял мазохизъм е това за мен, понеже обикновено съм в библиотеката на факултета :lol:
Понякога се случва пък да чета тема и да си създавам някакви възгледи, без да мога точно да формулирам коментар по въпроса и изведнъж да прочета някое мнение, което с 2 изречения да е подредило моите мисли. Рядко, рядко, но се е случвало и си викам товага: Ехааа.. мдам. Как го каза само!
Такива неща ми правят впечатление като цяло.

работиш ли

Не.

как правиш свободното си време не свободно

Чета и се разхождам. Обикновено ги съчетавам. Но, като е тъмно, само се разхождам.

управлението на стопанства първо желание ли ти беше (да/не) защо/кое беше първото

Да. Първо и единствено. Ако не ме бяха приели :arrow: догодина пак щях да бутам същото в същия университет.
Защо? Защото, макар и трудно, реших, че това искам.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

каква зодия си .. вярваш ли им на тия неща
имаш ли братя / сестри
готвиш ли
ейй ти май гледаше ШЛ .. за кого беше на финала :P
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Ваня, само твърдя, че едното няма нищо общо с другото. Т.е. някаква си тъпа ( :!: ) игра с гражданската ти позиция по отношение на поддържането на градинките или както там го разбирате това с "пред вас"! И много пъти съм го казвала -- мразя, мразя, мразя така да се линкват проблеми, които нямат нищо общо един с друг! Съжалявам, ама това ми е мнението -- не е редно и не е умно -- и съм го изразявала и по отношение на други нищо несвързани проблеми и мислех, че го знаеш. Тъй де -- откъде да знам, че ще се засегнеш! Съжалявам за възтъпия аргумент, ама това е форум и съм преценила, че така ще си изразя мнението.

FloWersOfEviL написа:Доколко е важно за теб да си романтично обвързана... да речем в момента?

Това не знам как да го разбирам. Искаш да кажеш, че е пролет.. май месец.. и "трябва" да е важно (или не) да съм романтично обвързана? Не те разбрах.
:) Не, не заради месеца, просто се чудих... има толкова много хора, които предпочитат да са сами, страхуват да се с някой; а другата крайност има такива, които просто се нуждаят от връзка и са зависими към нея; и т.н. Тая тема винаги ми е била любопитна :) И като подвъпрос: как се виждаш след време? С огромно семейство или?...
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Защо избра този ник?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

issoax написа:каква зодия си .. вярваш ли им на тия неща

Лъв съм - абе.. има нещо. Имам една позната, която след името пита за зодията. Е това вече е прекалено.

имаш ли братя / сестри

Не. Имах куче! :lol:

готвиш ли

Е па тряя се яде нещо в тая София, да :lol:

ейй ти май гледаше ШЛ .. за кого беше на финала :P

Принципно си виках за Ливърпул, ама те още в групите отпаднаха..
На финала бях за Байерн. Ако не друго, то поне заради Оливър Кан
:sun:s
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MERCES_LETIFER написа::) Не, не заради месеца, просто се чудих... има толкова много хора, които предпочитат да са сами, страхуват да се с някой; а другата крайност има такива, които просто се нуждаят от връзка и са зависими към нея; и т.н. Тая тема винаги ми е била любопитна :)
Нито се страхувам да съм в сериозна връзка, нито търся непременно такава, за да не съм сама. Напротив. Човек трябва да си е себедостатъчен и да не е зависим от другия, дори и нещата да са сериозни. Важно е във всеки един момент да можеш да си кажеш: Аз мога да се справя сам. Зависимостта е много коварна - кара те да се изгубиш.
MERCES_LETIFER написа:И като подвъпрос: как се виждаш след време? С огромно семейство или?...
Огромно - не. Аз и не знам какво е огромно семейство.
Знам, че искам поне две деца. Дано желанията ми съвпаднат с възможностите.
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Плазмодий написа:Защо избра този ник?
Идва от стихосбирката на Бодлер - "Les fleurs du mal", чието име преведох на английски за по-достъпно.
А ми хареса, защото съчетава в себе си и доброто и злото, балансът, между които търся.

П.П. Аз така, като се чета как отговарям, създавам впечатление на меланхолична, завеяна, прекалено задълбочена в мисли, инфантилно вярваща в някакви идеали...
Всъщност съм доста усмихната и жизнена. Просто сега ме хващате в такъв момент от живота ми, в който имам нужда да премисля доста неща, за да взема някои решения. Затова така "звуча".
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

FloWersOfEviL написа: как правиш свободното си време не свободно
Чета и се разхождам. Обикновено ги съчетавам. Но, като е тъмно, само се разхождам.[/i]
Тук се сетих, че това правя, като съм в София. Като съм в родния град или излизам с някой, или си разучавам някоя песничка, или цъкам на компа - я StarCraft, я Heroes III, я Tribes, или ям :mrgreen:
Аватар
lunatic_moon
Вазов
Специалност: Компютърни науки

Мнение от lunatic_moon »

Опиши се с:
- една дума;
- три думи;
- цвят;
- цвете;
- филм;
- песен.

Ако можеше да пътуваш из времето, какво би посъветвала 10-годишното си Аз?
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

мнооого важен въпрос- ягоди или череши?
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”