Срещи-дискусии със студентите от университета
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Срещи-дискусии със студентите от университета
Колеги, аз имам една препоръка - споделяйте накратко, като обратна връзка, как е протекла всяка една от срещите: имало ли е много присъстващи, какви са били дискусиите, какви са впечатленията (в резюмиран вид поне). За да знаят и тези, които не са присъствали, какво се случва
Мисля, че ще е полезно.
"И затова ще кажеме твърдо НЕ на народната ни топка и на нейното прехвърляне!"
-
Boris
- В началото бе словото
- Специалност: история
- Курс: друг
Re: Срещи-дискусии със студентите от университета
Аз бях на срещата на 12 април. Освен 5-та от СС присъстваха едва 7 човека (а някой каза, че това май била най-посетената среща от поредицата досега). Обсъдиха се много неща – за таксите, за стипендиите, за ЗВО, за интранет и достъпа до информация, за ефективността на охраната на СУ, за евентуално организиране на кампания по почистване на Студентски град, за приемното време на отделните комисии в СС, за възможностите СС да защити студентите от преподавателски произвол и др.
Според мен инициативата за подобни срещи е добра. Но има огромно недоверие към СС и за да се преодолее то, новите хора в ст.съвет (които ми се струват по-свестни от старите) ще трябва доста да се потрудят.
Според мен инициативата за подобни срещи е добра. Но има огромно недоверие към СС и за да се преодолее то, новите хора в ст.съвет (които ми се струват по-свестни от старите) ще трябва доста да се потрудят.