Спирам цигарите!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Спирам цигарите!
....Вервайте ми!Tripio написа:спирам ги![]()
Прости скептицизма ми, но съм бил свидетел на твърде много подобни опити. Всеки може да ги спре, но не всеки иска. Надявам се, или по-точно ми се иска иска да успееш. Ако изкараш 800 дни, тогава ще ти призная.
Tripio написа:да! спирам гипоради няколко причини.. една от тях е инат - просто някои хора не ми вярват че ще мога. днес докато се прибирах, вътрешният глас шепнеше "запали си, тя няма да разбере". преборих се, ама не знам дали всеки път ще успявам
мисля че ще ми е по-лесно, ако го обявя публично пред всички.. така де, аз съм човек който държи на думата си. е, подкрепете ме
и бъдете мои свидетели и съдници
Уаааау! Това е много смело! =)) Подкрепям те!
--> 

- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Хахаха! Преди време в една от темите ти бях написала, че ще ги откажеш! Кой знае може и да ме послушаш. Но какво значение има, дали пушиш или не? На теб това пречи ли ти? Знам за една баба,която е на 80 години и още си пуши и пие! Моята беше на 60, не пушеше, не пиеше и почина. Колкото до това, че държиш на думата си- мисля,че не е съвсем така! Хората могат да си говорят колкото си искат, да дават хиляди обещания, но какъв е смисълът, след като ги е страх да действат или не искат! На думи винаги е лесно!Tripio написа:да! спирам гипоради няколко причини.. една от тях е инат - просто някои хора не ми вярват че ще мога. днес докато се прибирах, вътрешният глас шепнеше "запали си, тя няма да разбере". преборих се, ама не знам дали всеки път ще успявам
мисля че ще ми е по-лесно, ако го обявя публично пред всички.. така де, аз съм човек който държи на думата си. е, подкрепете ме
и бъдете мои свидетели и съдници
И след като искаш да откажеш цигарите мога да ти кажа няколко начина:
- Сменяш мястото на кутиите или още по-добре- изхвърляш всички, гледаш да не влизаш много в заведения, понеже там се пуши доста...
- Намаляваш ги като започнеш да пушиш по по-малко и по-леки цигари, например "Булгартабак"
- Пушиш до припадак, виждаш по какъв гаден начин ти влияят и ги спираш от раз!
- Повечето бивши пушачи си купуват лепенки, заместват цигарите с дъвки или още по - лошото- с храна!
И за да те успокоя, ще ти кажа,че всичко е на психическа основа!Ако ти имаш желанието да го направиш, то това ще стане! И запомни,че 1 нещо преди всичко го правиш (съжалявам за тафтологията) първо за себе си, после за другите!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
Himera написа: заместват цигарите с дъвки или още по - лошото- с храна!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Я си представи всяка една цигара да бъде замествана с 2 вафли! Представи си, колко много вафли на ден трябва да изяде Сашко,за да откаже цигарите! Поради тази причина много хора като откажат цигарите и напълняват!Лорд Носферату написа:Himera написа: заместват цигарите с дъвки или още по - лошото- с храна!
![]()
![]()
Да заместиш цигарите с храна е лошо?!! КАК??!!!! Първото е сред най-отвратителните и отблъскващи (Лично Мнение TM) неща, а второто е едно от най-висшите удоволствия в живота!
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- fire
- Живее, за да пише
Извинявай, Химера, не искам да те обидя нито да се заяждам с теб, но едва ли Трипио го прави заради това, което си написала преди време в една от темите. А и мисля, че не го прави заради себе си (независомо дали това е правилно или не). Доколкото си спомням той спомена, че го прави заради своята приятелка, което е много сериозна причина. Явно много държи на момичето. Аз бих направила нещо такова само заради човек, на когото наиситна държа много.Himera написа: Хахаха! Преди време в една от темите ти бях написала, че ще ги откажеш! Кой знае може и да ме послушаш... Ако ти имаш желанието да го направиш, то това ще стане! И запомни,че 1 нещо преди всичко го правиш (съжалявам за тафтологията) първо за себе си, после за другите!
Трипио, наиситна ми се иска да успееш и така да докажеш на другите и на себе си, че можеш.
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Пределно ми е ясно,че не го прави заради това, което съм написала. Просто исках да кажа,че ако ги откаже, то словото ми ще се окаже профетичноfire написа:Извинявай, Химера, не искам да те обидя нито да се заяждам с теб, но едва ли Трипио го прави заради това, което си написала преди време в една от темите. А и мисля, че не го прави заради себе си (независомо дали това е правилно или не). Доколкото си спомням той спомена, че го прави заради своята приятелка, което е много сериозна причина. Явно много държи на момичето. Аз бих направила нещо такова само заради човек, на когото наиситна държа много.Himera написа: Хахаха! Преди време в една от темите ти бях написала, че ще ги откажеш! Кой знае може и да ме послушаш... Ако ти имаш желанието да го направиш, то това ще стане! И запомни,че 1 нещо преди всичко го правиш (съжалявам за тафтологията) първо за себе си, после за другите!
Трипио, наиситна ми се иска да успееш и така да докажеш на другите и на себе си, че можеш.
Пък Файр, ти колкото си искаш се заяждай, не ми пречиш!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
@Лорди: 800 дена са си адски много време, не може да се каже дали ще съм жив дотогава.. но решението ми е окончателно.
@Tуиги: пепел ти на устата
но иначе цитатът е много точен.. надявам се да не се окаже верен в моя случай
@Химера: споко мацка, няма да ги заменя с храна
понякога чопля семки, ама не постоянно. и през повечето време съм в компанията на пушачи.. да, досърбява ме да запаля, ама се сдържам. кутията седи на библиотеката до леглото ми - досега не съм посегнал. а относно причината - ами тва е само една от тях, няма да пропуша пак ако се разделя с въпросното момиче (брр мисълта ме плаши). а, и между другото си права: май го правя за себе си
и се чувствам доста добре
@Tуиги: пепел ти на устата
@Химера: споко мацка, няма да ги заменя с храна
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg