Код за потвърждение: Избери целия код
for(int i = 1; i < ARRAY_SIZE; i+=2)
{
if(a[i] % 2 == 1)
cout << a[i] << endl;
}Модератори: Methuselah, thegirl
Код за потвърждение: Избери целия код
for(int i = 1; i < ARRAY_SIZE; i+=2)
{
if(a[i] % 2 == 1)
cout << a[i] << endl;
}Човек, кой ти е даскала по програмиране?Йовков написа:Бихте ли написали програмата, за да сверя с това, което аз измислих?

Хахазимният семестър по СДП имах от 2 те контролни + домашни ,средно 5,8,бях се освободил от писмения.
Научих му 30-то теми ,които са взети и систематизирани от книги на Хърбърт Шилд,за 1 седмица и на устинят ,който всъщност е писмен,ми направи забележка ,че в една примерна програма вместо статично задален масив използвам динамично заделен масивВика "Колега,тази примерна програма не е с динамично зададен масив,примерната програма от другата тема е такава"
И затова ми писа 5
Като цяло мога да направя заключението ,че ако наистина разбираш материала през семестъра ,можеш да му научиш темите добре за 1 седмица,ако не го разбираш обаче ще видиш доста зор.

Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6?Бeтон написа:Предполагам говориш на Йовков.
Щото аз нито съм малък, нито съм на наркотици, че да чета нек'ви си теми на Бъч![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лесна работа бе, пич. Лошото е, че ми губят времето, защото не искат и да чуят оценката от УП-то да си важи.tonk@ta написа:Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6?![]()

Fail, тогава няма да е и 5.RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрайОсобено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.
Аве и аз това си мисля.RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрай![]()

Тогава може и да се наложи да се явява при Магда за да си вземе изпитаDayDream написа:Fail, тогава няма да е и 5.RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрайОсобено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.
Като стана въпрос за УП ,според теб кой е по-добре да преподава на първокурсник ,без понятие от С++,Бъч илиБeтон написа:Лесна работа бе, пич. Лошото е, че ми губят времето, защото не искат и да чуят оценката от УП-то да си важи.tonk@ta написа:Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ти може и да знаеш, че можеш да го закопаеш, обаче той това не го знаеRadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрайОсобено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.