Програма на С++

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Програма на С++

Мнение от RadoRado »

Да кажем, че вече имаш масив.

Код за потвърждение: Избери целия код

for(int i = 1; i < ARRAY_SIZE; i+=2)
	{
		if(a[i] % 2 == 1)
			cout << a[i] << endl;
	}
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Йовков написа:Бихте ли написали програмата, за да сверя с това, което аз измислих?
Човек, кой ти е даскала по програмиране?
Изображение
Йовков
От дъжд на вятър

Мнение от Йовков »

С. Бъчваров.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Верно ли? Почти се досетих и ти зададох въпроса за сигурност ;).

Тояяяяя... много шашав го правя горкия. Не съм му стъпвал от... т.е. два пъти съм му стъпвал на лекциите, трети няма и да има.

Като го отклоня за C# да философства... няма спирка :lol: :lol: :lol: :lol:

И накрая ми излиза с лафа, че съм задавал провокативни въпроси и съм губел времето на останалите, щото те чук не знаят нищо.

Иначе аз от дървените му философии (една такава сесия трае в рамките на 30 минути) измъквам 2% полезна информация :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пък най ме кефи като си преписва примерчета от листа и му предложа малка промяна, докато загрее, дали ще работи :lol: Годините си казват думата, няма какво да му се сърдим.
Иначе Бъч най-много може да бъде полезен за човек, който поне малко ги разбира нещата.
Иначе за човек, който чук не знае нищо, за мен постановката на преподаване на Бъч е супер остаряла и абсолютно неефективна. Постулативно ги изнася нещата, сякаш хората не могат да четат, ега си.

Добре че той не ме е учил на програмиране, щях да бъда яко зле най-вероятно.
Изображение
tonk@ta
В началото бе словото

Мнение от tonk@ta »

Бъч е номер 1!!!
Цитирам си едно мое предишно мнение по въпроса
Хаха :) зимният семестър по СДП имах от 2 те контролни + домашни ,средно 5,8,бях се освободил от писмения.
Научих му 30-то теми ,които са взети и систематизирани от книги на Хърбърт Шилд,за 1 седмица и на устинят ,който всъщност е писмен,ми направи забележка ,че в една примерна програма вместо статично задален масив използвам динамично заделен масив :reindeer: Вика "Колега,тази примерна програма не е с динамично зададен масив,примерната програма от другата тема е такава" :mrgreen: И затова ми писа 5 :flower:
Като цяло мога да направя заключението ,че ако наистина разбираш материала през семестъра ,можеш да му научиш темите добре за 1 седмица,ако не го разбираш обаче ще видиш доста зор.

Така че малкия,яко подхващай на Бъчваров темите,че недай си боже на изпита напишеш int вместо unsigned
или for вместо while -просто гърмиш :cyclopsani:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Предполагам говориш на Йовков.

Щото аз нито съм малък, нито съм на наркотици, че да чета нек'ви си теми на Бъч :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:
Изображение
tonk@ta
В началото бе словото

Мнение от tonk@ta »

Бeтон написа:Предполагам говориш на Йовков.

Щото аз нито съм малък, нито съм на наркотици, че да чета нек'ви си теми на Бъч :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:
Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6? :twisted:
Иначе да,принципно говорех на Йовков
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

tonk@ta написа:Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6? :twisted:
Лесна работа бе, пич. Лошото е, че ми губят времето, защото не искат и да чуят оценката от УП-то да си важи. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Аз пък бих му спорил докрай ;) Особено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.
Не може за динамично заделен масив да ти пише 5 :shock: Тоя не е уред.
Дано никога не ми преподава :)
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрай ;) Особено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.
Fail, тогава няма да е и 5.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрай ;)
Аве и аз това си мисля.
Изглежда ми на старец, който си знае неговата и ще ми е интересно да спорим. :lol: :lol: :lol:
Според мен не всеки би дръзнал да му оспорва. :roll: :roll: :roll: :roll: И то по темата, свързана с програмиране, а не пазарлъци к*рвенски като на Женския, че и по-зле.
Ако нямам 6, то означава, че ще бъда по-умния, който е отстъпил :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Така че ще се надиграваме. Ей тъй за шоуто и спорта. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
tonk@ta
В началото бе словото

Мнение от tonk@ta »

DayDream написа:
RadoRado написа:Аз пък бих му спорил докрай ;) Особено ако се заяде за нещо такова и знам, че мога да го закопая отвсякде.
Fail, тогава няма да е и 5.
Тогава може и да се наложи да се явява при Магда за да си вземе изпита :wink:
tonk@ta
В началото бе словото

Мнение от tonk@ta »

Бeтон написа:
tonk@ta написа:Ако имаш изпит при него кво ще правиш за да го вземеш с 5 или 6? :twisted:
Лесна работа бе, пич. Лошото е, че ми губят времето, защото не искат и да чуят оценката от УП-то да си важи. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Като стана въпрос за УП ,според теб кой е по-добре да преподава на първокурсник ,без понятие от С++,Бъч или
Добрев???
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Добрев.
Значи само от разкази съдя.
То и за Бъч real впечатления нямах, но както ми го описаха, така излезна. Същите преди това ми бяха разказвали за Добрев. :wink:
Изображение
dorianna
В началото бе словото
Специалност: Информатика
Курс: втори

Мнение от dorianna »

Ти може и да знаеш, че можеш да го закопаеш, обаче той това не го знае :D Аз пък имам 5 по СДП, защото не бях нарисувала една картинка (която я е рисувал на лекции, ама кой ходи... за два семестъра - два пъти я съм отишла, я не). А и бях използвала опашка вместо стек!!! Не знам как не ме скъса :lol: :lol: :lol:
Каквото и да си говорим, радвам се, че съм го минала това :lol:
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”