Като за първи ден - откриване (04.10.2005)
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хаха на мен първия ден ми беше доста напрегнат, като се има предвид на колко места бях и с колко хора се видях.. до Аулата не се доредих - не че имах и особено желание
ама във ФМИ-то си беше готино.. Димо, ще ти се разсърдя че не ме почерпи с морковче
после тва-онова, айде на театър вечерта, и се прибрах в 10:30..
днес ми е 2-ри ден, от 8:00 съм във ФМИ-то и ще си ходя след половин час някъде.. имам УП-практикум в момента, учим основи на програмирането
преди тва 5 часа лекции, Алгебра и Анализ - побърках се
добре че доцентът по Анализ се оказа някъв супер пич и говореше простотии през повечето време, та успях да подремна
изпуших половин кутия през почивките.. абе като в доброто старо даскало си е, поне засега
айде тва е от мен, дано и вие сте си прекарали яко на първия съществен учебен ден
днес ми е 2-ри ден, от 8:00 съм във ФМИ-то и ще си ходя след половин час някъде.. имам УП-практикум в момента, учим основи на програмирането
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Уф...сега засега, работата върви на много зле около мене...Ама пък, каквото, такова, няма да седна да мрънкам за това.
Но виж, за друго ще мрънкм много. Днес Алхимикът като ме видя и аха-аха да побегне
Едвам го удържах
Хубавото беше, че всъщност, дори и да искаше, нямаше накъде, понеже аз му бях завардила пътя от едната страна. социологът - от другата. Пък и смее ли да бяга...
А аз само дето бях рошава, нищо друго...ама какво да направя, като пустата ми коса вече цяла седмица не ще да стои мирна... 
Но виж, за друго ще мрънкм много. Днес Алхимикът като ме видя и аха-аха да побегне
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Сутришното откриване не бе на ниво. И аз се придържам към вашето мнение.
Мюзикълът в Аулата от 20.00 беше повече от великолепен!
Който не е присъствал е сгрешил!
Наградите също не бяха лоши.
Организаторите бяха се постарали.
Студентският правилник и Пътеводителя на студента са много интересно четиво.
Препоръчвам ви ги
Успех

Мюзикълът в Аулата от 20.00 беше повече от великолепен!
Който не е присъствал е сгрешил!
Наградите също не бяха лоши.
Организаторите бяха се постарали.
Студентският правилник и Пътеводителя на студента са много интересно четиво.
Препоръчвам ви ги
Успех
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
За първия ден:)
На мен ми бе6е малко стра6ни4ко 6тото никой не познавам
То в тая френска филология всеки с някой се познава. Иначе всички ми се видяха готини
Дано да си прекраме добре в СУ 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз по негов адрес ще си спестя коментара дори, че не ща да си разваляме крехкото познанство...Заради ей тоя хубостник, са хвърчали раници от третия етаж в даскало и съм се била с момче пред учители...това в 6 клас. Продължи до дванайсти...
Нека кажем, че аз съм много фен на един съвсеееееееееем различен немски отбор и още по фен на един съвсеееееееееееееееем друг вратар...отново немски...давам малка подсказка:

Мда, Принцеса, топката е в твоето поле...макар че има нещо мн издайническо в снимката, ама какво да се прави, не ми се подбира, те всички са мммммммммм...божественяшки...
Нека кажем, че аз съм много фен на един съвсеееееееееем различен немски отбор и още по фен на един съвсеееееееееееееееем друг вратар...отново немски...давам малка подсказка:

Мда, Принцеса, топката е в твоето поле...макар че има нещо мн издайническо в снимката, ама какво да се прави, не ми се подбира, те всички са мммммммммм...божественяшки...