WTF?! Романтични жестове?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: WTF?! Романтични жестове?
Хаха, да, когато той иска да ми откъсне цвете от някоя градинка и да ми го даде, категорично отказвам, защото предпочитам да си растат в земята
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Цветя, картички... офффф
Натресете се с нещо и аре в хоризонтално положение.
Като гледам секс фуриите на блока... на отсрещния прозорец на коридора... в 4 следобед разчорлени, сякаш сега стават...
кадят като комин на ТЕЦ захранен с мазут по време на газова криза и плюят през джама.

Натресете се с нещо и аре в хоризонтално положение.
Като гледам секс фуриите на блока... на отсрещния прозорец на коридора... в 4 следобед разчорлени, сякаш сега стават...
кадят като комин на ТЕЦ захранен с мазут по време на газова криза и плюят през джама.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
A така. На кой му трябва романтика, след като си донесъл едно кило домашна скоросмътница и трябва да я изпиете с колегата, щото иначе ще ви е гузно за пред себе си, че не можете да опразните едно шише ракия.Бeтон написа:Една бутилка люта ракия
И то романтика, романтика, ама накрая всичко си стига до секс
Иначе, Търговецът на кристал, аз те разбирам прекрасно, ама просто малко се дразня променливото разбиране на жените за романтика. И доколкото романтиката е нещо относително, вие използвате тази нейна относителност винаги, за да ни докажете, колко лишени от романтични жестове оставате. Един път романтиката е сбор от мили и непредвидени жестове, друг път е оригинален подарък, трети път цялостно отношение, четвърти път е нещо, за което аз изобщо не мога да се сетя... Важното е, че тя винаги може да бъде, нещо, което мъжете могат да направят/дадат, но не го правят/дават
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Явно имаш опит с твърде различни типажи или просто кофти преживявания с конкретна девойка, която не знае какво иска и ти е разказала играта. Затова (за трети път) - важен е адресатът. Ослушвай се добре и няма да имаш грижи - освен ако не си случил на жена, която страда от някакво раздвоение на личността или която съвсем съзнателно те разиграва.
Иначе и аз те разбирам - жени! Колко са непостоянни...
Ама че тема си спретнахме... Отсега предвкусвам удоволствието от купона, който ще се заформи около Свети Валентим.
Иначе и аз те разбирам - жени! Колко са непостоянни...
Ама че тема си спретнахме... Отсега предвкусвам удоволствието от купона, който ще се заформи около Свети Валентим.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Ох, честно казано тоя топик ми се вижда като микс между онея за романтиката и подаръците.
Ако трябва да напиша един от малкото си сериозни постове в тоя раздел - не, не се мисля за романтична личност. В действителност може и да съм, но не живея с мисълта "О йеа, аз съм романтичен". А най-романтичното нещо, което съм правил (или поне аз го смятам за най-романтично) е да запиша песен, посветена на жена
Ако трябва да напиша един от малкото си сериозни постове в тоя раздел - не, не се мисля за романтична личност. В действителност може и да съм, но не живея с мисълта "О йеа, аз съм романтичен". А най-романтичното нещо, което съм правил (или поне аз го смятам за най-романтично) е да запиша песен, посветена на жена
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Aaa, не. Опитът ми е сравнително беден, а с приятелки нямаме проблеми, касаещи романтиката. Всичките ми наблюдения са от позицията на трето лице.Търговецът на кристал написа:Явно имаш опит с твърде различни типажи или просто кофти преживявания с конкретна девойка, която не знае какво иска и ти е разказала играта. Затова (за трети път) - важен е адресатът. Ослушвай се добре и няма да имаш грижи - освен ако не си случил на жена, която страда от някакво раздвоение на личността или която съвсем съзнателно те разиграва.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Ванко1: В1Scarface написа:А най-романтичното нещо, което съм правил (или поне аз го смятам за най-романтично) е да запиша песен, посветена на жена
Азис: А
А: Два дни не съм ял нищо.
В1: Не си умрял.
А: Идваха тези за тока.
В1: Ееее иии. Аз кво да направя.
А: Забрави да ми оставиш пари.
В1: Яж.
А: Ти ме мразиш, нали?
В1: Учуден ли си?
А: Ти не си добре. Ти ме набута там. Аз каква вина имам?
В1: Млъкни, ше ти *** майката, млъкни ти казАх.
А: Господиии...
В1: Заради твойте простотии, затова сме на тоя хал.
А: Ти не си добре. Там си си изгубил акъла.
В1: Там ли? Там бях заради теб!
Бух. Бух.
Романтичен жест.

- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами един път ми се е случвало да го планирам, но не беше точно от желанието да се харесвам, а да скочим в леглото. Цветя, чудесна вечеря, шоколад и шампанско - класна мацка! И се получи...ники написа: В основната на всеки жест, планиран като романтичен, стои желанието той да се хареса на партньора.
После се оказа, че и двамата мислим еднакво и продължихме без романтични жестове. Малко повече от година те бяха излишни, после, чао!
Into the endless we ride... 
Аз се прибирам другата седмица с ракия от село. Явно съм романтично настроена. Язък
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Тая тема ми напомня преди известно време четох някъде из интернет някаква девойка как разказваше за предложението за брак, което получила. Описваше в подробности някакви неща тип розички, връвчици, бележчици, речи разни - тя ревала, целият форум рева с нея и въздиша колко е романтично. И аз чак се зачудих "Бреййй, ама че изобретателен мъж." След известно време гледах някакъв романтичен филм и нещо нещата почнаха да ми се струват познати. И се сетих за онази история. Ами това беше едно към едно същата работа. Дори думите, които мъжът във филма каза, бяха същите като описаните. От това ми дойдоха два извода в главата: 1) Тоя мъж много го е мързяло да измисли нещо индивидуално, било то и просто да и даде пръстена и да я пита в прав текст, би било по-трогателно от такова копиране. Ако някой ми предложи брак чрез изиграване на сценка от филм и рецитиране на репликите на главния герой, по-добре изобщо да не се опитва. И 2) Може би пък момичето е било прекалено вглъбено във филма и си е поизмислило някои работи, понеже и се иска да е станало така. Не знам кое от двете е било, ама във всеки случай ми остана един блудкав вкус от цялата работа. Та за мен това не е романтика. Филмите са си филми, животът си е живот. Филмите трябва да си стоят на екрана, животът трябва да си е истински. Така един много романтичен и изключителен жест на кино може да ми се стори глупав, но пък една обикновена мила дума от любимия човек може да ме разтопи. Та романтиката е доста неопределено понятие. Гледам с подозрение на това пренасяне на филмовата романтика в живота, сякаш нещо не е наред, просто не и е там мястото.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
аре че не ми се цитира Вапцаров, ахах
филмовата романтика няма да казвам какво да яде.
бъдете просто човечни и разбрани към половинката си. то като гледам напоследък това е романтиката..
филмовата романтика няма да казвам какво да яде.
бъдете просто човечни и разбрани към половинката си. то като гледам напоследък това е романтиката..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
+1 за милите жестове!
Имало е случаи с бившия, когато е казал нещо супер дребно, но по такъв начин, че сърцето ми да се стопи.
По темата още: Аз пък признавам романтиката. Просто тя е за прохождащи връзки, когато хората тепърва откриват много неща един за друг и е удобно да разчитат на някои традиционни неща. Както каза Ники, нали е правено с цел да зарадва другия? И това си струва да се оцени. Май само с цветята на първа среща не мога да се прежаля още - неловко е.
Но пък профилактично с хубав повод или еднократно, без никакъв, хубаво е да си има... Това е 'щото много обичам цветя сигурно.
Когато вече сте много по-близки и имате ключови фрази, моменти, спомени и прочие, те тогава всяко връщане към тях е форма на индивидуалната и баш истинска романтика.
Цялата медийна продукция си ни засипва с псевдо-романтика. Това няма да се прекрати, но пък човек така добива по-изострено чувство да отсява. Някога на девойките се е забранявало да четат романи. Каквито и да било! Понеже били "любовни" по дефолт и им размътвали мозъка... Пък те са си чели и днес не е като да живеем в сапунен сериал. Добре де, не много.
Мисълта ми е, че прагматиката още си казва думата и няма лесно да и бъде заменена от легла с розови венчелистчета, вани с шампанско и любовни обяснения в небето и по мачове и пръстени в тортите и серенади и глупости т.н.
Имало е случаи с бившия, когато е казал нещо супер дребно, но по такъв начин, че сърцето ми да се стопи.
По темата още: Аз пък признавам романтиката. Просто тя е за прохождащи връзки, когато хората тепърва откриват много неща един за друг и е удобно да разчитат на някои традиционни неща. Както каза Ники, нали е правено с цел да зарадва другия? И това си струва да се оцени. Май само с цветята на първа среща не мога да се прежаля още - неловко е.
Когато вече сте много по-близки и имате ключови фрази, моменти, спомени и прочие, те тогава всяко връщане към тях е форма на индивидуалната и баш истинска романтика.
Цялата медийна продукция си ни засипва с псевдо-романтика. Това няма да се прекрати, но пък човек така добива по-изострено чувство да отсява. Някога на девойките се е забранявало да четат романи. Каквито и да било! Понеже били "любовни" по дефолт и им размътвали мозъка... Пък те са си чели и днес не е като да живеем в сапунен сериал. Добре де, не много.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Дойде ми и друга идея: Романтичен жест ли е в разгорещен спор да ти отвъртят един оглушителен шамар? Щото и той изразява силно и непреодолимо чуство...
На мен ми се е случвало, но се сдържах...
На мен ми се е случвало, но се сдържах...
Into the endless we ride... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Тва е романтика в латиноамерикански стил 
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахаха, то това сигурно щото е била някоя бойна кака и те така те
Аз като издивея и на мен ми идват такива желания понякога, но разумът пази
Иначе принципно това е присъщо за някои мъже, но не го смятам за редно, било то от мъж, било от още повече от жена
Като птичка в небесата