Каква е половата ориентация на вашия мозък?
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: Каква е половата ориентация на вашия мозък?
е за мен не беше особено изненада,
като емоционалност съм по към жените. в един друг форум дето се прави тоя тест бяха почти обърнати нещата..момичета с мъжки резултат и момчета с женски. втф?
като емоционалност съм по към жените. в един друг форум дето се прави тоя тест бяха почти обърнати нещата..момичета с мъжки резултат и момчета с женски. втф?
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Съответните кокошки можете да прочетете за лесбийските наклонности в цитата на Мушмул.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, аз го четох - но не го коментирах, защо съм абсолютно сигурна в сексуалната си ориентация. Другите ако имат какво да споделят... 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- fan4battle
- Форумозавър Рекс
- Обратна връзка:
БХАХАХАХА

Извън скалата съм!Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.
Вие събирате 570 точки.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
410 точки.
Май не съм изненадана...
Май не съм изненадана...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Amellie
- Постоянно присъствие
Вие събирате 290 точки.
Май към границата е това...
Май към границата е това...
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
На мен ми излезе тва... на някой друг?Вие не събирате точки.
Това говори за вас... че не сте правили теста. Моля, направете го, за да ви отчетем някакъв резултат
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
360 точки. Но в действителност, никаква полезна информация от теста 
I wanna fall from the stars straight into your arms
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
400. 
Ама т'ва е щото съм артистичен.
Ама т'ва е щото съм артистичен.
- WaveMastaa
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Право
- Курс: трети
360 точки... к'вото и да значи това....
Теория на дипломацията от Ал Капоне:
"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

"С усмивка можеш да стигнеш далеч.
Но много по-далеч можеш да стигнеш с усмивка и пистолет!"
Honda JuniorZ Team

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Вие събирате 260 точки.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.
Клонящите към 0 резултати бележат силна мъжка ориентация на мозъка и говорят, че в ранния стадий от развитието си зародишът е получил големи количества тестостерон.
В колкото по-голямо число над 330 се изразява резултатът от теста, направен от мъж, толкова по-голяма е вероятността той да е хомосексуалист.
Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.
Мозък, който има главно мъжка ориентация, обикновено събира под 300 точки. Колкото резултатът е по-близък до 150, толкова мозъкът е по-мъжки ориентиран и нивото на хормона тестостерон в организма е по-високо. Хора с такъв резултат се отличават с изявени логически и аналитични умения, както и способност за точно боравене с думите, и привично са дисциплинирани и добре организирани. Колкото по-близък до 150 е резултатът, толкова по-добри в планирането на разходи и обработването на статистически данни са съответните хора, като те остават напълно неподвластни на чувствата си.
Клонящите към 0 резултати бележат силна мъжка ориентация на мозъка и говорят, че в ранния стадий от развитието си зародишът е получил големи количества тестостерон.
В колкото по-голямо число над 330 се изразява резултатът от теста, направен от мъж, толкова по-голяма е вероятността той да е хомосексуалист.
Мъже с резултат под 150 и жени с резултат над 450 точки имат мозъци, чиято ориентация е толкова противоположна, че единственото общо нещо между тях вероятно е това, че живеят на една и съща планета.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Alanna
- В началото бе словото
- Специалност: Физика и информатика
- Курс: втори
285 точки
никаква жена не съм
никаква жена не съм
Плача за Нарцис, защото всеки път, когато лежеше до мен, можех да видя в очите му собствената си красота.
360.... Но като цяло - загуба на време.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Вие събирате 300 точки.
Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.
При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.
Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
bs
Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле.
При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите.
Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
bs
The names of the future are stamping of impatience.
Интересен тест
Резултатът ми
Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.
Вие събирате 330 точки.
Повечето мъже събират от 150 до 330 точки, повечето жени - от 300 до 450 точки.
Вие събирате 330 точки.
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
— Albert Einstein