На 3-ти в колко 4аса? - откриване (29.09.2005)

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Winyan написа:Ето данни от мойто ходене до СУ -

Официалното откриване е в Аулата в 11
По факултети е от 14:00, но то не е ли само за първи курс. Всяка специалност трябва да си провери в коя стая й е събирането. Обявленията са разлепени навсякъде в Ректората.
Еееееееееееее бива ли такова нещо?!? Развали ми геройския миг... :lol: :lol: :lol: :cry: Тъкмо се канех да се пра'им тук на важен и необходим (а и щях да спретна и малка изненада защото отидох по-рано)

Иначе мога да потвърдя; голямото официално откриване е от 11:00 в Аулата (каквато и където да е тази аула :lol: ). А после има окриване по факултети и по специалност, като за всяка си е отделно.

Мога само да кажа, че за ФКНФ-то откриването е от 13:00 в 292 аудитория на Ректората. А за Скандинавистиката (и Германистика май, ама не съм сигурен) е от 14:00 в 241 аудитория.

Айде със здраве! :lol: :wink:
Последно промяна от Temporary на 30 Сеп 2005, 04:38, променено общо 1 път.
user0
В началото бе словото

Мнение от user0 »

:lol: ...питам се,за 1 курс,откриването ок,ами 2,3 курс пак ли си ходят на въпросното "откриване" или самосиндикално се оправят.. :roll:
Каква е практиката? :oops:
Аватар
ba_by
В началото бе словото

Мнение от ba_by »

еееех хора,аз пък като се обадих секретарката ми каза,че нямало нужда да се ходи по-рано... :lol: отиваш си направо в аудиторята към 14ч.....на кой ли да вярвам сега..... :?: ;)
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Вярвай на всички ни де :D

Ако си първи курс, отиваш в 14:00 в посочената аудитория.

Ако те кефи да ходиш на официални откривания, отиваш отпреди това в 11 в Аулата. Но тя се запълва бързо и така или иначе не ходят всички там. Няма място.

Ако си 2,3,4 курс, няма особена нужда да идваш нито в 11, нито в 14. Никой няма да те изгони, ако отидеш в 14 с първокурсниците, даже ще ти е приятно да се запознаеш с тях. Въпрос на вкус дали да отидеш;)

Първия ден аз лично отивам да си видя програмата, което обаче не е обвързано с час, защото те я лепят на едно табло и преписвам или я ксерокопирам от библиотеката. И да се видя с колеги, разбира се, но то зависи повече с тях в кой час ще се разберем, а не какво казал Ректоратът :)
Последно промяна от Brainless Pirate на 30 Сеп 2005, 04:54, променено общо 1 път.
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

ba_by написа:еееех хора,аз пък като се обадих секретарката ми каза,че нямало нужда да се ходи по-рано... :lol: отиваш си направо в аудиторята към 14ч.....на кой ли да вярвам сега..... :?: ;)
Е, айде сега. Първа година (ти е предполагам) може и да се види голямото събитие. Все пак за какво се бъхтихме цяло лято ако не да влезем в Уни-то. Иначе в по-горните курсове май въобще не ходят на никакви откривания... :wink:
Аватар
ba_by
В началото бе словото

Мнение от ba_by »

ммммм дам и аз съм от "зайците".... :lol: ,обаче като се замисля много не си падам по официални откривания,ама все пак може и да намина по някое време да видя за какво става на въпрос,щото така да се изтреса директно в аудиторията много не върви като за първокурсик...;) (това е още в процес на обмисляне....... :D )
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Temporary написа:Мога само да кажа, че за ФКНФ-то откриването е от 13:00 в 292 аудитория на Ректората.[/b].

Нали уж всички бяха от 14:00 ?
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Sw1tched написа:
Temporary написа:Мога само да кажа, че за ФКНФ-то откриването е от 13:00 в 292 аудитория на Ректората.[/b].

Нали уж всички бяха от 14:00 ?
Е не знам за другите, но съм сигурен за ФКНФ-то оти два пъти си го гледах. Те ако бяха всички факултети от 14:00 то нямаше да има цял лист А4 с шрифт 8 за всеки факултет и специалност поотделно. Има откривания и в 14:00, даже и в 15:00 ако не се лъжа. То го има и момента с транспорта - не всички факултети са в ректората.
Аватар
nefertari
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от nefertari »

много е объркано според мен най-добре човек като е новоприет да отиде в 11 и там сигурно ще ни кажат какво да правим
Изображение
Аватар
Al-x4o
От дъжд на вятър
Специалност: Публична комуникация
Курс: семестриално завършил
Обратна връзка:

Мнение от Al-x4o »

да поясним: АУЛАТА Е 272!!!!! май :oops:
Животът е кратък, чети повече!

http://www.alexanderkrastev.com
http://www.azcheta.com
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Al-x4o написа:да поясним: АУЛАТА Е 272!!!!! май :oops:
Ал- Бънди, ами нашето откриване във ФъЖъМъЖъ знаеш ли кога е ?! :shock:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

272 не е аулата. :idea: Там си е обикновена ( по-голяма аудитория) , където мин.година се събираха 1-вокурсниците право. За аулата се влиза през централния вход , катериш се по едни стълби - ако се сещате обикновено няма достъп до там ).Ама е страшна блъсканица, общо взето оттам квото си чул - чул :lol: .До самата АУЛА трудно можеш да се доредиш.
he_xe
В началото бе словото

Мнение от he_xe »

а някой може ли да ми каже кога и каде трябва да се събират англииската филология?
Optimist
Драскач

Мнение от Optimist »

he_xe написа:а някой може ли да ми каже кога и каде трябва да се събират англииската филология?

Виж "Програми" и 2 стр. там е написано :lol:
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Това ще го кажат на 3-ти.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”